kanka sen başka oyuna giriyosun heraldeOyun çok soğuttu ne heves kaldı ne bi
Şey 70 mi getiriyorsunuz artık napıyorsanız yapın townda adam yok zindana bile giren yok pkda hep aynı kişiler hala bir sürü bug takılma kasma vs. Liste uzuyor gidiyor
oyun içi eleştirilerinize hiç lafım yok sizin görüşünüz.Ay bitti daha craft güncellemesi gelmedi ve yayında 70 bu güncellemeye yetişemeyeceğini söyledil. şu erteleme huylarından bir vaz geçemediler. oyunda gb eritecek bir sistem geliyor dediler bu craftla gelecek gb eritmesi diyorsa herkes yapamayacağı iin ve en erken arkoojoci bile 3 ay kasacanda lwl 30 dan sonra o materaller çıkacak ondan sonra jweling başlayacak sanki herkes başlayacak 10 kişinini eriteceği para tüm serverı dengelemez. dükkandan bazı şeyleri kaldırıp coin ile alım yaptırılarsa o zaman coin eriyecektir. yoksa erimez. erimez erimez. oyunun ve oyundakilerin motivasyonunu ne düşürür biliyormusun verdiği paranın erimesi. adam 1 ay önce 30 bine çar diziyor asas şuan 10 bin ediyor :=) 350 400 m satılan arc swordlar şaun 120mbişeyler gelecek ama kime gelecek kime gidecek
![]()
Oyun çok soğuttu ne heves kaldı ne bi
Şey 70 mi getiriyorsunuz artık napıyorsanız yapın townda adam yok zindana bile giren yok pkda hep aynı kişiler hala bir sürü bug takılma kasma vs. Liste uzuyor gidiyor
Oyunda adam yok diye bi şey demedim yeni oyuncu yok olanlar da aynı adamlar ve günden güne azalıyor bunu da kimse inkar edemez 1 ay önceki pkyla şu an bir mi karşılaştırma yeteneğinizi kullanın azcıksaat 8 den beri pk dayım nerede adam yok zibilyon adam dolu ama haklısın yeni şeyler yeni etkinlikler lazım oyun çok kıt
benim verdiğim örnek ne kadar amntıklıysa seninkide o kadar mantıklıoyun içi eleştirilerinize hiç lafım yok sizin görüşünüz.
ama 30bine çar dizen adam nasıl bir örnek. betada silineceğini bildikleri halde insanlar TL ile item aldı. parası çok olan ne isterse yapsın isterse götünü parayla silip sigarasını 100dolarla yaksın beni ilgilendirmez. ama oyunda TL ile ticaret İLLEGAL dir. bu adama göre oyun yönlendirilmez. Bizim ülkemizde bu tip oyun içi sanal ticaret ile ilgili takip olmadığı için bu durumdayız.
Almanya da kaçak siteden film izlediğinizde evinize hemen ceza makbuzu geliyor. 50 euro dan başlayıp tekrarında katlanarak gidiyor. bizde adam milyon TL yatırıyor ne vergi levhası var ne muhasebe kaydı tutuluyor. siteye gb-item satıp illegal kazanç sağlıyor.