Ne yapmalıyım artık gerçekten bilmiyorum

Proluke

Üye
Bilmiyorum ama artık 2 aydır oynadığım oyun sona geldi gibi bu sürecte basımdan gecenler. Yaklasık 1 aydır da 65 %100 warriorum.

1- Oyun rollback yedi goldlarım gitti gelmedi.(Saglık olsun cok degildi dedik devam ettik)
2-Farm yapalım dedik gunde minimum 4 saat farm yapıyoruz 3 kişi grim reaper DV de dk tek kalınca yine bos durmuyorum dread cyc. DV de donmeye calışıyorum tabii ki 62 65 arası bp ler izin verirse . Gunde arkadas grubumla ve kişisel farmlarımla 6 7 saat farm sonucları son 15 gun su sekilde : 1 mino ortak ´1 tane bana kişisel olarak geldi 1 tane hatred blade 1 tane swifness ring 2 kişi ortak.
3- 1 ayı askın suredir butun solo ve group dung yapıldı sonuc 1 adet warrior elite kafalık.
4-Bari mining falan yapayım online surem cok dedim perşembe basladım farm a toplam 6k maden agac vs. topladım cuma gunu nerf yedi . Yapmam icin 10m lik item istemeye basladı e elde 40m olmayınca onuda bıraktık :D
5-En son real para ile mino +6 aldım 4 gundur farm yapıyorum sonuc 1 tane anhillator 1 tane headsplitter :D

Oyun yonetimi yeni oyuncular icin ugrasırken eski oyuncular su an hele son pot fiyatlarından sonra farm yapamaz hale geldi bunuda düşünmeliler bence .

Bu arada yanlış anlasılma olmasın bp lere laf etmiyorum her classın guclu ve zayıf yonleri illa ki olacak ama +6 mino lu bir arriordan gorev itemli 61 pri de kutu almasın be.65 olsun elindede idare eder bir silah olsun bari.

Neyse cok aglamış gibi oldum ama gercekten doldum. Hele bir de oto atack gelirse oyunun sonunu getirirsiniz gibi geliyor. Bot bir tayfa ile oynarsınız oyunu.

Saygılarımla

BaranRM_

Üye
giphy-downsized-large.gif

Adam haklı !

Kaos

Üye
Warrior oynama diyen iç sesine kulak vermeyip hala warrior oynayanların ortak problemlerinden bazıları...Bütün klasların 65 lvl epik silahı varken warriorun 65 lvl EPİK silahının olmaması, üstüne üstlük warrior 65 silahının bp ile alınabilecek bir silah olarak oyuna eklenmesinin dedikodusunu duymam... Nedir bu warriora yapılan zulüm! Sanki üvey evlat:)

Proluke

Üye
Warrior oynama diyen iç sesine kulak vermeyip hala warrior oynayanların ortak problemlerinden bazıları...Bütün klasların 65 lvl epik silahı varken warriorun 65 lvl EPİK silahının olmaması, üstüne üstlük warrior 65 silahının bp ile alınabilecek bir silah olarak oyuna eklenmesinin dedikodusunu duymam... Nedir bu warriora yapılan zulüm! Sanki üvey evlat:)
O dedigin soylenti degil twitch yayınında soytlediler direkt şimdiden bp kasmak lazım :D

BenGeldim

Üye
Bilmiyorum ama artık 2 aydır oynadığım oyun sona geldi gibi bu sürecte basımdan gecenler. Yaklasık 1 aydır da 65 %100 warriorum.

1- Oyun rollback yedi goldlarım gitti gelmedi.(Saglık olsun cok degildi dedik devam ettik)
2-Farm yapalım dedik gunde minimum 4 saat farm yapıyoruz 3 kişi grim reaper DV de dk tek kalınca yine bos durmuyorum dread cyc. DV de donmeye calışıyorum tabii ki 62 65 arası bp ler izin verirse . Gunde arkadas grubumla ve kişisel farmlarımla 6 7 saat farm sonucları son 15 gun su sekilde : 1 mino ortak ´1 tane bana kişisel olarak geldi 1 tane hatred blade 1 tane swifness ring 2 kişi ortak.
3- 1 ayı askın suredir butun solo ve group dung yapıldı sonuc 1 adet warrior elite kafalık.
4-Bari mining falan yapayım online surem cok dedim perşembe basladım farm a toplam 6k maden agac vs. topladım cuma gunu nerf yedi . Yapmam icin 10m lik item istemeye basladı e elde 40m olmayınca onuda bıraktık :D
5-En son real para ile mino +6 aldım 4 gundur farm yapıyorum sonuc 1 tane anhillator 1 tane headsplitter :D

Oyun yonetimi yeni oyuncular icin ugrasırken eski oyuncular su an hele son pot fiyatlarından sonra farm yapamaz hale geldi bunuda düşünmeliler bence .

Bu arada yanlış anlasılma olmasın bp lere laf etmiyorum her classın guclu ve zayıf yonleri illa ki olacak ama +6 mino lu bir arriordan gorev itemli 61 pri de kutu almasın be.65 olsun elindede idare eder bir silah olsun bari.

Neyse cok aglamış gibi oldum ama gercekten doldum. Hele bir de oto atack gelirse oyunun sonunu getirirsiniz gibi geliyor. Bot bir tayfa ile oynarsınız oyunu.

Saygılarımla
Kanka bende oyuncu adamım belki senin boş vaktin çok ondan şaapıyosun ama biliyorsunki bu bir oyun. Çok kafayı dikersen daral basar soluğu demircide upgrade yaparken alırsın. Mesela günde 4 saat oyna. Başka oyunlara gir bak daha şansın artıcak güven bana

Kaos

Üye
Gelecek olan warrior silahı galiba adı reaper dı sadece battlepoint ile alınnacak
Galiba yapımcı ekipte warrior düşmanlığı var! Aslında kolayı var oyundan silsinler warrioru zaman kaybetmeyelim, açalım bp farm yapalım veya okçuyla star wars daki storm trooper gibi pk da dağı taşı delen oklarla yay gerelim oda olmadımı mage açıp vur kaç taktiklerimizi geliştirelim. :)

N3v3N

Üye
Reaper bp ile alınacaksa bunun dengi dagger, bow, sword ve staflarda gelir. Onlarda bp ile alınır bence.

Proluke

Üye
Ben warrior mage bp okcu kıyaslaması degil derdim. Her classın zevki farklı ama az da olsa denge olmalı.

Proluke

Üye
Ne yapacagımı buldum bu arada elimdeki silahı yarın sabah dung sonrası basıyorum %99 yanacak bende alt f4 u cekecegim herkese kolay gelsin

thedarga

Üye
Ne yapacagımı buldum bu arada elimdeki silahı yarın sabah dung sonrası basıyorum %99 yanacak bende alt f4 u cekecegim herkese kolay gelsin
bende düşündüm ama basamadım :D 1 hafta full farm yapmıştım 1 ay kadar önce.şimdi drop filan yok pot parası çıkmıyor zaten farmı da bıraktım.

Kaos

Üye
Reaper bp ile alınacaksa bunun dengi dagger, bow, sword ve staflarda gelir. Onlarda bp ile alınır bence.
Dengi silahlar her klas için oyuna eklenmiş durumda yani 65 lvl EPİK silahlar, misal rogue için olanı Hatred's Blade (dagger)... Warrior 65lvl olunca kullanılabilen 65+ lvl olanların kullanabildiği bir silah oyunda YOK. Bildiğim kadarıyla 65+ lvl olunca kullanılabilir olan warrior silahının adı reaper ve o silah oyunda YOK. warrior 65 silahı bp ile alınır diğer klaslar içinde bp ile alınabilir silahlar oyuna eklenir fakat onlar tahminimce 70+ olur diyorsan dediğini anlayabilirim ancak yapılacak bu olursada adil olmayacağını düşünüyorum...

Proluke

Üye
Sonunda cozumu buldum 10 gun once oyunu bırakmış 63 lvl bir bp arkadas charını bana verdi farm icin 2 gunde 64 %80 oldum 3 mino 1 belt of pilgrim 2 bluewing vs vs aldım 2 gunde akmasa da damlıyor en azından :D Warriordaki itemleri satıp bp ye item alacagım en azından ks derdim cok azaldı.Warrior 70 lvl yatırımı olarak dursun.

DRAGONMAN

Üye
bak kardom hiç yapımcı warrior jopu sevmezzzzzzzzz her zaman warrrior jop sözüm ona sevmeyenlerinde gözünde dev aynasında gösterilmesidir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt