Ne Zaman Güncelleme Gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaxSui

J
Selamlar,

Oyun açılalı 1 hafta olacak. Sürekli sunucu bakıma alınıyor günlük hiç yoksa 3-5 kere. Ama merak ettiğim bir konu var. Acaba ilk güncelleme ne zaman gelecek ? Yeterince bug-hata geri dönüşü yapılmadı mı acaba? Ya da sizlerin optimizasyon ile ilgili bir güncellemeniz yok mu bunu merak ediyorum?

İyi çalışmalar dilerim.

huseyin35

Üye
oyunda pazarlar dahil açılmıyor. İlk başta dedim koymayın merchant dedik sadece ah üzerine çalışın dedik ama bunlar daha zeki ya 1 hafta offline pazar üzerine çalışma yaptılar. zaman her şeydir ve henüz zamanı verimli kullanmayı öğrenemediler

JaxSui

J
Oyunu yıllardır bekleyen ben daha oyuna başladım sayılmam. Çünkü çok fazla sorunun olacağını biliyordum. Oyundaki hataları bildirdim betada özellikle pve alanında ama görüyorum ki hiçbiri düzeltilmemiş... 1 hafta oldu hala güncelleme de yok... Serveri ayakta tutmaktan hatalar üzerine çalışamıyorlar sanırım.

mmtakiff06

Üye
Özellikle karakterlerin shrek gibi görünmesi titreyerek yürümesi geri geri koşması beni öldürüyor

Taarruz

Üye
Oyunu oynamaya hazır olmadığı halde neden açtılar asıl sorunun bu olmasi lazım. Biz baya betayı oynuyoruz şuan.

Yani buraya bugların hataların hangi birini sıralayalım bilmiyorum gerçekten.

Ben 3 senedir bu oyunu takip ediyorum. Karakterimde premium ıvır zıvır her şey var.
Oynuyormusun diye sor? Oynayamıyorum... işten eve geliyorum oyuna giricem dc problemi veya bakım vs bezdirdi açıkcası.

Telafi edilecek deniliyor. Bu sorunlar düzeltilene kadar telafi edilecek user illaki kalır ama 20bin olmaz 10bin olur "benim düşüncem"

Diyecek çok şey var ama daha fazlasına da gerek yok.
Göz var nizam var herkes herşeyin farkında.

İnsanlar oyuna stres sahibi olmaya değil stres atmaya geliyor öncelikle mottonuzun bu olması lazim.

Alberia

Üye
Oyunu oynamaya hazır olmadığı halde neden açtılar asıl sorunun bu olmasi lazım. Biz baya betayı oynuyoruz şuan.

Ben 3 senedir bu oyunu takip ediyorum. Karakterimde premium ıvır zıvır her şey var.
Oynuyormusun diye sor? Oynayamıyorum... işten eve geliyorum oyuna giricem dc problemi veya bakım vs bezdirdi açıkcası.

Telafi edilecek deniliyor. Bu sorunlar düzeltilene kadar telafi edilecek user illaki kalır ama 20bin olmaz 10bin olur "benim düşüncem"

İnsanlar oyuna stres sahibi olmaya değil stres atmaya geliyor öncelikle mottonuzun bu olması lazim.
5 yıl gibi bi süre geçti açılmasi için ne kadar süre sonra açılmasini beklerdin peki? bu soruyu anlamsız buluyorum.10 yıl sonra eğer tüm hatalar gidirilmiş olsaydi o zaman mı açılsaydi.

mmtakiff06

Üye

Ne kadar boş bir konu ben zevkimi aliyorum. Ve hasretle güncelleme bekliyorum ve sürekli güncelleme gelecektir. Sen oyunda sorun olmasin istiyorsan öyle bir durum çok zor haci optimizasyon düzelsin en önemlisi bu lütfen böyle konular açmayın çünkü oyuna etkiniz oluyor

JaxSui

J
Ne kadar boş bir konu ben zevkimi aliyorum. Ve hasretle güncelleme bekliyorum ve sürekli güncelleme gelecektir. Sen oyunda sorun olmasin istiyorsan öyle bir durum çok zor haci optimizasyon düzelsin en önemlisi bu lütfen böyle konular açmayın çünkü oyuna etkiniz oluyor
Konuda diyorum ki açılalı 1 hafta oluyor güncelleme bekliyorum ne zaman gelecek sen diyorsun ki böyle konular açmayın.

Anthelior

Üye
Oyun "sözde" erken erişim adı altında açıldı ama kusura bakmayın da (ya da bakın) bu erken erişim falan değil. Resmen erken erişimin erken erişimini oynuyoruz. Bug 1 olur, 2 olur, adım başı bug ve çeşitli sorunlar patlak veriyor.

PENCHE

Üye
Baglanti sorunlari vs. cozuldugu takdirde buglar ve diger hatalar zamanla duzelicek diye dusunuyorum. Suan icin en buyuk mesele bu baglanti sorunlarinin cozulmesi. Yillardir piyasada olan bazi oyunlarda bile tonla bug mevcut.

JaxSui

J
Bugun doiron 1 e girdim benım anladıgım kadarıyla dorion 1 de oynayamayacagız. Boyle bir lag olamaz....

JaxSui

J
Oyun açılalı 1 haftayı geçti. Ne bir güncelleme geldi ne başka bir şey. Sadece sunucu bakımı diye 10 15 dk reset attınız. Askıda kalan çarlar D1 in L ve P 1 in lagından yürünmez durumda. 1 haftada hiçbir ilerleme kat edilmedi mi ? Neden bir güncelleme gelmedi.? Ayrıca Discord'u da kapattınız.

Mergen işi bıraktı. Ne oluyor böyle? Tası tarağı toplayıp gitmeyin bari...

Tengrikut

Üye
gün geçmiyor ki genel tartışma bölümüne "çıkar telefonunu göster" kalitesinde başlıklar açılmasın. Rise Online World yöneticileri oyunu ve oyuncuları bırakıp trollerimi avutsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt