Neden 70 olduk?

Louiss

Üye
Alpha aşamasında pve ve optimizasyon odaklı, beta aşamasında pvp odaklı olacağız demiştiniz diye hatırlıyorum, eyvallah.
Zaten görevler, normalden 6 kat fazla veriyor dediniz, alpha çünkü buna da hak verdik.
--Üstüne üstlük exp sc aktarılıp satılıyor diye, npc ye sc drobu eklediniz adaletli olması için.
--Alpha olduğu için az birşey farm attık. Boss da kovaladık.
--Yeter dedik, bu kadar süreden sonra pk cıkalım ama, adamlar tek de ölüyor. herkes town atıyor, sağa sola kaçıyor, haklılar çünkü. Oyun aşırı hızlı.(combo) Patır patır ölüyor millet.
--E haliyle bezdi herkez herkez 70 oldu ama party halinde yatalak oluyor adamlar haliyle. (Lunaskar diye bir ırk yok suan oyunda)
--Şuan herkes 70 lwl ama oyuna girmiyor. Yapacak birşey kalmadı çünkü. Alpha dayız. Herkez farma yüklenmiyor fazla.
--Neden extra dampingler ile bizi 70 yaptınız? Bari yavaş yavaş lwl alırdık insan olurdu sağda solda. Keşke 2x 3x yapsaydınız, şuan ki gibi boş olmazdı eminim. (pandemi yasağı olmasına rağmen)

Aziz

Üye
Alpha aşamasında pve ve optimizasyon odaklı, beta aşamasında pvp odaklı olacağız demiştiniz diye hatırlıyorum, eyvallah.
Zaten görevler, normalden 6 kat fazla veriyor dediniz, alpha çünkü buna da hak verdik.
--Üstüne üstlük exp sc aktarılıp satılıyor diye, npc ye sc drobu eklediniz adaletli olması için.
--Yeter dedik, bu kadar süreden sonra pk cıkalım ama, adamlar tek de ölüyor. herkes town atıyor, sağa sola kaçıyor, haklılar çünkü. Oyun aşırı hızlı.(combo) Patır patır ölüyor millet.
--E haliyle bezdi herkez herkez 70 oldu ama party halinde yatalak oluyor adamlar haliyle. (Lunaskar diye bir ırk yok suan oyunda)
--Şuan herkes 70 lwl ama oyuna girmiyor. Yapacak birşey kalmadı çünkü. Alpha dayız. Herkez farma yüklenmiyor fazla.
--Neden extra dampingler ile bizi 70 yaptınız? Bari yavaş yavaş lwl alırdık insan olurdu sağda solda. Keşke 2x 3x yapsaydınız, şuan ki gibi boş olmazdı eminim. (pandemi yasağı olmasına rağmen)
Bunun cevabı basit. Level kasamıyoooook diyenler yüzünden.

Yolcu

Üye
Dostum bu alfa lütfen sadece sıkıntıları yazalım yeterli tam sıkıntını söyle 70 olmak seni tatmin etmedimi ve neden etmedi anlat bi :) ve dostum bir çok oyuncu deneyeceğini denedi oyunu bıraktı hele oynadığının alfa olduğunu bilipte anlamını bilmiyenler betaya item geçmiyeceğini öğrenince direk bıraktı. Burada sadece oyunun beta rutuşlarını yapıyoruz oynayarak :) iyi oyunlar.

TommyVercetti

Üye
Herkesin hayatsız gibi her gün saatlerce pc başında aynı yaratığı kesecek vakti yok. Alfa testlerinde bir oyunun genel yapısını, oynanışını, leveling, pve, pvp, upgrade, drop ve daha bir sürü alandaki güncel durumunu görmek için aşağı yukarı 1 ay kadar vaktim varken neden bu sürenin tamamını 70 level olmak için deli gibi slot kesmekle harcayayım ki? Söylediğinin ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın? Canınız sıkıldıkça konu açmayın şu foruma.

Bunun cevabı basit. Level kasamıyoooook diyenler yüzünden.
Evet level kasamıyoook. Çünkü o kadar boş vaktimiz yooook ve şu an TEST yapıyoook. Official'da zaten oyun bunun 8 katı zor olacak. Sizin boş vaktiniz var diye herkes kendini size göre ayarlamak zorunda değil. Kaç yaşında insanlarsınız arkadaşlar, hepinizin beyni de var. E kullanın biraz.

ldconfig

Üye
Ornekle anlatirsak, eger 68 gorevinde bir hata varsa ve alfa suresince sadece 65 levele kadar cikilabilirse, o hata nasil anlasilacak? Amac oyunun her asamasini test etmekse ve bunu kisitli bir sure icerisinde yapmaksa o halde o kisitli sure icerisinde her asamada yeterli insanin olacagi sekilde oyun duzenlenmeli.

BilyG

Üye
Arkadaşın ne anlattığını ve ne sorduğunu tam olarak anlayabilen varmı?
70 oldun çunku 70 olmak istedin. bende olmak istiyorum ve olacağım gibide duruyor.
neden oynuyorum? çunku alfa testine katılmak istedim. bir tester olarak sınıfların özellikleri test etmek sorun varsa bildirmek o sırada da eylenmek mumkunse officale hazırlanmak hem mental hem plan program hem clan ve çevre...
15x exp gelseydi birçok görevi atlayacaktın. 1x exp gelseydi oyundan soğuyacaktın nasıl olsa silincek kasılmaz diye test etmeyecektin 7x güzel bir denge kurmuş sana oyunun nerdeyse her görevini yapma fırsatı sunuyor. tabi skiplemek yine senin elinde.
Şuan ben bir alfa testerim. Sense zevk alamıoyrum diye söyleniosun amacımız zevk almak değil oyunun gelişmesine yardımcı olmak.
İleride bakarsın pk'yı oturtmak için tüm itemler herşey satılır olur. herkes full item pk atar onu test ederiz.
Şuan bu yaptığınız o ırk üstün bu ırk üstün o ben daha çok kastım o daha az kastı, o dupe yaptı, şu makro kullanıo mevzusunu salın artık be amaçta ne yapıldığını görüp oyunu test etmek.
Sizin yaptığınız bir durumu bildirmekten ziyade sürekli şikayet, sızlanma...

Aziz

Üye
70 oldun çunku 70 olmak istedin. bende olmak istiyorum ve olacağım gibide duruyor.
neden oynuyorum? çunku alfa testine katılmak istedim. bir tester olarak sınıfların özellikleri test etmek sorun varsa bildirmek o sırada da eylenmek mumkunse officale hazırlanmak hem mental hem plan program hem clan ve çevre...
15x exp gelseydi birçok görevi atlayacaktın. 1x exp gelseydi oyundan soğuyacaktın nasıl olsa silincek kasılmaz diye test etmeyecektin 7x güzel bir denge kurmuş sana oyunun nerdeyse her görevini yapma fırsatı sunuyor. tabi skiplemek yine senin elinde.
Şuan ben bir alfa testerim. Sense zevk alamıoyrum diye söyleniosun amacımız zevk almak değil oyunun gelişmesine yardımcı olmak.
İleride bakarsın pk'yı oturtmak için tüm itemler herşey satılır olur. herkes full item pk atar onu test ederiz.
Şuan bu yaptığınız o ırk üstün bu ırk üstün o ben daha çok kastım o daha az kastı, o dupe yaptı, şu makro kullanıo mevzusunu salın artık be amaçta ne yapıldığını görüp oyunu test etmek.
Sen adamsın

SdnssAteist

Üye
+

Isildur

Üye
Şaka gibi ya soruya bak.
Yok anacım yok birine açıklasan biri çıkıyor, ötekine açıklasan beriki çıkıyor, önce şöyle olsun sonra böyle niye oldu başka olsaydı.ALFA ALFA madem bu oyunu hayatınızın merkezi hapacaksınız bari offical sürümü bekleyin
Son olarak herkez değil herkes bunu da bi öğrenelim artık bi zahmet.

Alvarez

Üye
Adamlar tekte ölmüyor mu? Mage hariç herkes neredeyse birbirine tek atıyor hocam. Buff ac yok çoğu oyuncuda. 1k-2k hplerle pvp yapiyoruz.

Bu arada mage demişken mage oyuncusu değilim fakat magelerin nova damagesi bana düşük geldi daha fazla vurabilirler. Mage tercih edilen bi job olursa zaten oyuna renk katan şey magedir

ANGEL

Üye
ilk günden bugüne 56 lvl zar zor olmuş,57 nasıl olucam diye düşünürken ben...

Cape_Mage

Üye
ilk günden bugüne 56 lvl zar zor olmuş,57 nasıl olucam diye düşünürken ben...
ki, normali o olmasi lazim. Bende 57yim daha. Alphada amac bug arayip, buglari reportlamak, rahat rahat oyunu deneyimlemek olmasi gerekirken, cok kisi heyecan yapip 70 oldu hemen, bazilari makro bile kullandi oyunu deneyimlemek yerine, ve simdi ne yapicaz diye dusunuyorlar.

Predaynx

Üye
EXP sc'nin NPC'e konmasinin sebebi, EXP sc ticaretini yok etmekti. Herkes tek seferlik hesap actigi icin, toplanilan "Alpha'da total hesap sayisi" bilgisi tamamen yanlis bilgi iceriyor.

Cogunluk potlar cok pahali, ve su gibi harcaniyor, para cok az geldigi icin alamiyoruz seklinde yakindilar, ve yonetim, gorevlerden ve hayvanlardan dusen para oranini duzeltmek yerine, potlari 1 coine cektiler. Ayni topluluk, resmi surum acildiginda da yakinacak potlar konusunda, cunku gorevden gelen para, ve hayvanlardan dusen para orani hic bir zaman duzeltilemedi.

"Simdi 70 olduk, ne yapacagiz?" diye sorman mantikli, ve yerinde. Fakat Alpha'yi acmalarinin amaci, senin de soyledigin gibi, PVE odakli oldugu icin, PK yerine senden farm yapilmasi isteniyor. Bugunden itibaren Death Valley 1'de daha cok oyuncu bulursun, cunku Death Valley 2 kapandi. Muhtemelen daha cok oyuncu bulursun Death Valley'deki farm spotlarinda.

Son olarak, yonetimin Alpha sureci diye 7x EXP artisi yapmasi, ve potlari 1 coine cekmesi hata. Istedikleri geri bildirimi alamiyorlar. Bu saatten sonra bu yanlislari geri cekemezler, cunku EXP icin haksizlik olur, ve potlari cogunluk bankaya depoladi.

bestgr

Üye
Bi deneyelim dedik, baktık exp kasmak aşırı zor. Günlerimi vereceğim 70 olacağım sonra hem item hem kastığım levellar boşa gidecek dedik saldık.
Hoop üstüne makronun da yasaklanacağını öğrendik official'da, Exp kasmanın bundan 6x daha zor olacağını da duyduk.
Komple unuttuk oyunu. Saldık yani.
Artık o slotta sabahlayan 13-15 yaş arası çocuklar yok. Hem iş, eş sahibi olundu hem de devir değişti. Tüketim toplumu; gir 2-3saat eğlen çık.
Çok yanlış bir stratejiydi bence bu. Artık eskiyi yad etmek isteyen 50-100 kişi takılır officialda.
Low level pk area olmalı en kötü. Hayatsızca oyuna günlerini veren insanlara yem olacak halim yok.
Yoksa darkRO, TürkRO abidikRO gubidikRO pvp bekleme moduna geçeceğiz :)

Isildur

Üye
EXP sc'nin NPC'e konmasinin sebebi, EXP sc ticaretini yok etmekti. Herkes tek seferlik hesap actigi icin, toplanilan "Alpha'da total hesap sayisi" bilgisi tamamen yanlis bilgi iceriyor.

Cogunluk potlar cok pahali, ve su gibi harcaniyor, para cok az geldigi icin alamiyoruz seklinde yakindilar, ve yonetim, gorevlerden ve hayvanlardan dusen para oranini duzeltmek yerine, potlari 1 coine cektiler. Ayni topluluk, resmi surum acildiginda da yakinacak potlar konusunda, cunku gorevden gelen para, ve hayvanlardan dusen para orani hic bir zaman duzeltilemedi.

"Simdi 70 olduk, ne yapacagiz?" diye sorman mantikli, ve yerinde. Fakat Alpha'yi acmalarinin amaci, senin de soyledigin gibi, PVE odakli oldugu icin, PK yerine senden farm yapilmasi isteniyor. Bugunden itibaren Death Valley 1'de daha cok oyuncu bulursun, cunku Death Valley 2 kapandi. Muhtemelen daha cok oyuncu bulursun Death Valley'deki farm spotlarinda.

Son olarak, yonetimin Alpha sureci diye 7x EXP artisi yapmasi, ve potlari 1 coine cekmesi hata. Istedikleri geri bildirimi alamiyorlar. Bu saatten sonra bu yanlislari geri cekemezler, cunku EXP icin haksizlik olur, ve potlari cogunluk bankaya depoladi.
Ya arkadaşım adamlar pot paralarını neden 1 coin yaptı çünkü rahatça alalım ve oyun ilerleyişi bugları tespit edebilmek amacıyla aksın diye.Sen gelmiş canavarlardan çıkan para düzeltilmeli diyorsun.Ya adamlar 50 bin defa söyledi droğlardan tut herseye değişecek mesele o değilllll diye.Hala potları neden 1 coin oldu officalde sıkıntı çıkar vs. Arkadaşlar mahallenizdeki internet cafe tayfa oyun hazırlamıyor rahat olun.Burhan beyin konuşmasını 10 saniye dinleyen biri kurumsal hayattan büyük bir birikimi olduğunu görebilir.Çoluk çocuk yok karşınızda biraz mantıklı yaklaşın olaylara.

hzrckmk

Üye
En kısa sürede kapalı betaya geçerler inşallah bidaha test ederiz
Komple açsalar çarlar silinmesede oynasak yav

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt