yeni bir şey beklemek ne haddimize bozukluklar düzelsın diyorum neyını anlamyorsun? pk atamıyoruz yıne lag var, craft yaapamıyoruz kapalı, yeni dungeon var oda kapalı, yaptıgım epic setım bonusu yok buglu... daha saayayımmı kaaaaaaaaarrrrrrrrşşşşşşşşşşiiimmm?Sen mageleri kötüleyen arakdaş değilmisin , Oyunun mantıgını anlamadan yama sorman mantıksız yama dediğin şey bozuk birşeyi düzeltmektir. Güncelleme veya eklenti paketi denilebilir sordugun şey bu olsa gerek , ( Mage oynamıyorum Warriorum )
Oto atakta çok isteniliyor mesaj kutuları kitlenmiş, pustan çekcez oto atak getircekler sıfır sıkıntılı olur odayetersiz kaldıkları çok belli ama oyunun daha %10 u hazırken sürekli nft token işleriyle uğraşmaları ve bunların da hep sorunsuz olması manidar
Nft ve token farklı bir şirket.yetersiz kaldıkları çok belli ama oyunun daha %10 u hazırken sürekli nft token işleriyle uğraşmaları ve bunların da hep sorunsuz olması manidar
normalde gecen hafta sonu olacaktı görünen o ki bu hafta sonuda iptal. suan bayrama gırıoruz bayramdada iptal. bayramdan sonrada bi baygınlık olur yıne ıptal. bayramdan 2 hafta sonrasında olabılır dıye dusunuyorum 1 ayı bulur.Gelir yakında![]()
Yönetmekte sıkıntı yok. İş büyük. Olumsuz eleştri değil meraktan sormuştum. Bilgilendirmede yapmıyorlarki kızıyorumBakkal işletir gibi oyun işlettikleri için normal. 0 profesyonellik.
Craft gelmeyecekmiSelamlar,
Güncellemeler aktif olarak yapılmaktadır. Yapılan her güncelleme oyuna yenilik geleceği anlamına maalesef gelmiyor. Optimizasyon çalışmaları, crash hataları ve bir çok arka planda teknik hatalar üzerinde güncellemeler yapılmaktadır.
Önümüzdeki gelecek olan yamada;
* Crystal Fortress War etkinliği ödüller ile birlikte aktif edilecek.
Ve bir kaç yenilik daha oyuna eklenmiş olacaktır.
Bu ay bol yenilik geleceğini söyleyebilirim..
İyi forumlar![]()
bekliyoruzSelamlar,
Güncellemeler aktif olarak yapılmaktadır. Yapılan her güncelleme oyuna yenilik geleceği anlamına maalesef gelmiyor. Optimizasyon çalışmaları, crash hataları ve bir çok arka planda teknik hatalar üzerinde güncellemeler yapılmaktadır.
İyi forumlar![]()
Crafting hocam crafting, 3 aya doğru gidiyoruz hani gelsin hocam artıkSelamlar,
İyi forumlar![]()