neden craft için güncelleme yok?

kaan26

Üye
neden craft için güncelleme yok? hala aynı gduruyor değişen bişi yok günlerdir guncelleme gelsin diye bekledik olmadı. işin yoksa 2hafta daha bekle şimdi

Aziz

Üye
Bence büyük sorunlar halloldu gibi geliyor. Özellikle şu makro ve yama notlarında dikkatimi çeken bir kaç husus var. Bunlardan sonra biraz daha hızlanacaktır. Belki bayrama kadar bir kaç güncelleme daha gelebilir. Bunların içine eklenebilir. Zaten geçenlerde Burhan Bey sistemin yakın zamanda ekleneceğini söyledi. Eklendiği an zaten PvE tarafında güçlü bir güncelleme olacaktır. Bende bekliyorum. Bu süre zarfında oyunu oynamıyorum. Oynamakta istemiyorum. Çünkü şu an bana hitap etmiyor. PvE tarafı güçlendiği an Rise Online oyuncusu olacağım. Onun dışında bekleme halindeyim. Umarım yakında eklenir.

Lasrok

Üye
Merhaba,

Daha öncede açıklandığı gibi ekibimiz öncelikle sunucu ve bağlantı sorunlarına ağırlık verdi. Çalışmalara hala devam ediliyor, içerikler yavaş yavaş oyuna entegre edilecektir.

X A

Üye
2 hafta kadar bekletmezler diye umuyorum. Bir sonraki geri dönüşlere bağlı güncelleme daha kısa sürede gelir bence.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Oyundaki Gathering & Crafting sistemi şu an temel düzeyde ve oluşabilecek hataları gözlemek amacıyla oyunda bulunuyor. Tam bir toplama ve işleme sistemi ilerleyen haftalarda oyuna yama ile getirilecektir.

Sevgiler

lacilove

Üye
10 levelda rare fishing road kullanamama sorunu çözüldü mü acaba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt