CFW ile ilgili yapılan haklı yorumları kapatmakla ne yapmaya çalışıyorsunuz? İnsanlar konuşmasın mı istiyorsunuz? Etkinliği karma yapma yapmanıza engel olan durum nedir? Neden oyunculara kulak verilmiyor? Böyle mi global oyun olacaksınız? Oyunun iyi yerlere gelmesini istiyoruz ancak daha official açılmadan bile yönetimle bazı temel sorunları aşamıyoruz. Üzgünüm ancak yönetim olarak sınıfta kaldınız.
Merhaba.
Bu konu hakkında bir çok konu var zaten. Keza gerek discord ya da diğer platformlar üzerine ki buna forumda dahil, bir çok konu bulunmaktadır. Forum kirliliğinin önlenmesi amacıyla bu tarz benzeri konular kaldırılmaktadır. Diğer konular üzerinden devam edebilirsiniz. Aynı konu için onlarca konu açılması istediğinizin olmasını sağlamadığı gibi diğer sorun veya soruların görülmesine engel sağlar. Bu yüzden bu tarz benzeri konular silinir. Yani dediğinizle bir alakası yok. Keza forum içerisinde benzer konular olmasına rağmen. Eğer bu tarz bir yaklaşım olsaydı zaten o konularda silinir ya da kilitlenirdi.
Keza sizin konunuz olan :
Burada ki konu da Digital gerekli cevabı vermiş.
Ban yemediğine dua et

maalesef yapılan eleştiriler kişiler tarafından oyunu kötülemek olarak adlandırılıyor ve ban atıyorlar. Priest oyun başından beri R vuramıyor diyoruz hoop oyunu karalamaktan ban atıyorlar. Dw deki yaratıkların dropları değiştirilmiş hayır diyorsunuz ama oynayıp tecrübe eden biziz diyoruz vay sen misin bize yalancı diyen al sana ban. Onlarca örneği var ancak sana şöyle anlatayım. Arkadaşlar yönetim oyunda bir sorun olduğunu düşünmüyor. Sizlerin sorun diye bahsettiğiniz şeyler onlar için sorun değil. İster oynayın ister oynamayın onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar coin den zaten milyonları kazandı.
Merhaba.
Kime ban atılmış bilmiyorum. Konuları kendi içerisinde yorumlamak gerekir. Ancak sizin banlanmadığınız ve forum içerisinde şu an mesaj attığınıza göre size herhangi bir yasak uygulanmamış. Keza şu an eleştiriyorsunuz ve herhangi bir işlem yapılmamış. Bu durumda malesef teziniz çürüyor. Eğer ban atılan sizseniz lütfen özelden iletişim kurun ve niçin uzaklaştırma aldığınızı söyleyebilirim. Ancak kurallar çerçevesinde yapılan hiç bir eleştiri silinmiyor, eleştiriyi yapan kullanıcı yasaklanmıyor. Ancak iş hakaret boyutuyla eleştiri boyutunu ayırmak oyuncunun elinde.