Neden her eleştiri konusu "algı oluşturma ya da kitleyi yanlış yönlendirme" olarak değerlendiriliyor ?

DraeThyN

Üye
Bizim bu oyunu eleştirmeye ve görüşlerimizi belirtmeye hakkımız yok mu? Eğer yoksa " YOK " demeniz yeterlidir. Kapanan konular, silinen konular, mod veya yöneticilerin cevaplarını verip şak diye kapattığı konular... Kimse babasının oğlu değil burada. Biz burada yapılanların emeğine teşekkür edip oyunu oynayarak ve market harcamaları yaparak gereken desteği de sunmuş oluyoruz. Hem oyun yönetimi hem biz kazanıyoruz. Eeee iki tarafta karşılıksız yapmıyor yani yaptığı şeyleri. Kimse kusura bakmasın ama bu forumda özgür iradenin gerçekten sağlanamadığını düşünüyorum.

mewlan

Üye
Bizim bu oyunu eleştirmeye ve görüşlerimizi belirtmeye hakkımız yok mu? Eğer yoksa " YOK " demeniz yeterlidir. Kapanan konular, silinen konular, mod veya yöneticilerin cevaplarını verip şak diye kapattığı konular... Kimse babasının oğlu değil burada. Biz burada yapılanların emeğine teşekkür edip oyunu oynayarak ve market harcamaları yaparak gereken desteği de sunmuş oluyoruz. Hem oyun yönetimi hem biz kazanıyoruz. Eeee iki tarafta karşılıksız yapmıyor yani yaptığı şeyleri. Kimse kusura bakmasın ama bu forumda özgür iradenin gerçekten sağlanamadığını düşünüyorum.
Anlatmak istediklerimin hepsini kesinlikle bu paragrafta belirtiğin için teşekkür etme gereği duydum. Mmrpg oyun hastası biri olarak oyuna başlayalı 40 gün oldu. Kesinlikle sırf bu oyun için yeni pc aldım. 8 gb ram bile yetmedi. 16 gb rame çıkardım. Market harcamalarıma dahi bakabilirler. Pot alımına kadar marketten yapmak oyuna destek olmak için kendimizce bir şeyler yapıyoruz. Kimse bunları karşılıksız yapmadığını ve oyunun kimsenin babasının hayrına yapılmadığını belli bir kitle anlamalı. Bu doğrultuda oyunu oynayarak kendimizce satın alımlarla bizde taktir etmiş oluyoruz. Eleştiri konusu da haksız eleştiri olmayacak şekilde açık konular olmasına rağmen gerek konuların kapatılması ve gerek bir kesimin gelip ağlamayın, beğenmiyorsanız siz yapsaydınız, oyunu silip oynamayın o zaman, bu tarz konular çok komik olmaktan öteye gitmiyor. Eleştirileri yapıcı olarak göremeyecek kadar sığ düşünceli olmayalım. ( crystal, craft, drop, optimasyon, ) bu konuların hepsinde eleştiriler haklı olarak yapılmaktadır. Umarım yapılan bu haklı eleştiriler oyunun daha iyiye gitmesi ve geliştirilmesi için yapıcı olduğunu her kitle anlar. İyi bayramlar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt