Yada +65 olan herkese misal +1 grup +2 solo giriş hakkı verilsin.Arkadaşım oyuna saatlerdir erişimin yok ben 65 lwl yüzde yüzüm o exp event benim ne işime yarayacak bari drop ve gold evet yapın ekstra
EvetExp event nerden paylaşıldı çoğu şeyi ben forumda göremiyorum bunlar Discord dan mı bildiriliyor.
Kuduracak bişey yok eğer bir telafi yapılıyorsa tüm kitleye hitap etmeli exp event olmasın demiyoruz ama oyunda 65 lwl olan binlerce user var onlar için birşey ifade etmiyor bu event.her şeye kuduruyorsunuz olm bırakında millette 65 olsun.
kendimi anlatamıyorum galiba exp event açılmasın demiyorum millet kolay exp kasın güzel bişey ama bunun bize bir faydası yok oyun saatlerdi sana kapalıysa bizede kapalıHerkes niye kendini düşünüyor kardeşim. Sen 65 Level %100sen napalım oyunda yüzlerce 65 %100 olmayan var ya. Herkes siz gibi günde 10 saat exp kasamıyor bencil davranmayın
Bunun bencillikle alakası yok, kendin söylemişsin evet biz günde 10 saat exp kastık sizin bizden farkınız ne de benim yarım kadar oynayıp 65 olacaksınız ? biz boşa mı emek verip oynadık o kadar saat. Ayrıca konu exp eventin olmaması değil, yine olsun fakat yanında 65 lvl oyunculara da hitap edecek etkinlikler olsun. Örneğin; Drop artışı, ekstra dungeon veya gold artışı gibi şeyler. Bunlardan biride olmalı exp eventin yanında.Herkes niye kendini düşünüyor kardeşim. Sen 65 Level %100sen napalım oyunda yüzlerce 65 %100 olmayan var ya. Herkes siz gibi günde 10 saat exp kasamıyor bencil davranmayın
Hocam mağduriyet herkesin mağduriyeti ise ödül de herkesin ödülü olmalı. Bu ödülden ben faydalanamıyorum o sebeple benim için gereksiz yönetimin her seferinde exp event yapıp 65+ olan insanları görmezden gelmesi aşırı derecede saçma. Biz de yaşadık aynı mağduriyeti sonuç olarak.Herkes niye kendini düşünüyor kardeşim. Sen 65 Level %100sen napalım oyunda yüzlerce 65 %100 olmayan var ya. Herkes siz gibi günde 10 saat exp kasamıyor bencil davranmayın