İstek Neden her hatadan sonra exp event

ProOceaN

Üye
Arkadaşım oyuna saatlerdir erişimin yok ben 65 lwl yüzde yüzüm o exp event benim ne işime yarayacak bari drop ve gold event yapın ekstra herkes tam faydalansın iyi forumlar.

Son düzenleme:

Anthelior

Üye
Mantıklı. Ek olarak exp artışı meslekleri de kapsayacak şekilde genişletilebilir, güzel bir bonus olur.

SemiKO

Üye
Exp event nerden paylaşıldı çoğu şeyi ben forumda göremiyorum bunlar Discord dan mı bildiriliyor.

GrizzlyTR

Üye
Exp kasmak zorlu bir süreç bence etkinlik güzel olabilir

Slarent

Üye
Herkes niye kendini düşünüyor kardeşim. Sen 65 Level %100sen napalım oyunda yüzlerce 65 %100 olmayan var ya. Herkes siz gibi günde 10 saat exp kasamıyor bencil davranmayın

ProOceaN

Üye
her şeye kuduruyorsunuz olm bırakında millette 65 olsun.
Kuduracak bişey yok eğer bir telafi yapılıyorsa tüm kitleye hitap etmeli exp event olmasın demiyoruz ama oyunda 65 lwl olan binlerce user var onlar için birşey ifade etmiyor bu event.

niyesuH

Üye
yaw ben işteyim ne olcak exp evente katılamıcam çalışanlarıda düşünün..

ProOceaN

Üye
Herkes niye kendini düşünüyor kardeşim. Sen 65 Level %100sen napalım oyunda yüzlerce 65 %100 olmayan var ya. Herkes siz gibi günde 10 saat exp kasamıyor bencil davranmayın
kendimi anlatamıyorum galiba exp event açılmasın demiyorum millet kolay exp kasın güzel bişey ama bunun bize bir faydası yok oyun saatlerdi sana kapalıysa bizede kapalı

suptor43

Üye
Kesinlikle 65 olanlar için zindan hakkı verilmeli fazladan exp event olsun ama 65 leri de düşünmek lazım

thedarga

Üye
exp event yerine exp-sc olmalı.. mantıksız abi benim boş zamanım dün akşamdı belki ? bugün yaptığın exp eventi benim işime yaramıyor belki ? bunun yerine SC verseniz ( bağlı sc tabiki - ticarette kullanılamayacak) herkez istediği zaman/boş zamanlarında bunları kullanır . daha güzel olmazmıydı?

benkamer0333

Üye
Bunun bencillikle alakası yok, kendin söylemişsin evet biz günde 10 saat exp kastık sizin bizden farkınız ne de benim yarım kadar oynayıp 65 olacaksınız ? biz boşa mı emek verip oynadık o kadar saat. Ayrıca konu exp eventin olmaması değil, yine olsun fakat yanında 65 lvl oyunculara da hitap edecek etkinlikler olsun. Örneğin; Drop artışı, ekstra dungeon veya gold artışı gibi şeyler. Bunlardan biride olmalı exp eventin yanında.

Kwisatz Haderach

Üye
Hocam mağduriyet herkesin mağduriyeti ise ödül de herkesin ödülü olmalı. Bu ödülden ben faydalanamıyorum o sebeple benim için gereksiz yönetimin her seferinde exp event yapıp 65+ olan insanları görmezden gelmesi aşırı derecede saçma. Biz de yaşadık aynı mağduriyeti sonuç olarak.

Ogi

Üye
Sürekli exp event olması biraz can sıkıcı olabiliyor. 12 gün önce 65 Level olmuştum. Uyumadım günlerce fakat yeni olan oyuncular ve eskiden beri kasan oyuncular bize yetişir oldu. Levelinde bir önemi olmadı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt