Neden mi ? sürekli " olumsuz " konular açılıyor...

Noxrem

Üye
Merhabalar

Oyun açıldığından beri bir takım olumsuz olaylar gelişmekte evet... ve bir çoğumuz bunu görmezden geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz.
Oyun yönetiminin desteğimize ihtiyaçlarının olduğunu düşünüyorum.
Sorunlar gelir geçer, bir çok şey halledilir... oyun daha çok taze ve belki de bilmediğimiz bir takım sorunlar oluştu.

AMA :) Forumda " olumsuz " konuların artmasının nedeni... " OYUNUN SAHİPSİZ " görünmesi :)
Forumda sadece " Topluluk " aracılığıyla seçtiğiniz Moderatörler ellerinden geldiği kadar cevaplıyorlar...
Kopyala - Yapıştır tarzıyla ( haliyle )
ve üst düzey bir yetkili ne açıklama yapıyor, ne bir temas sağlıyor...
Oyunda ciddi anlamda " İLETİŞİM VE DÜZEN " sorunu var.

Mergen yeni bir iş teklifi aldığı için ayrıldığını açıkladı evet ama bunun arkasından kimseden ses yok ve oyun fazlasıyla sahipsiz görünüyor...

Şahsi fikrimdir, eleştiri yapacak arkadaşlar " SAYGIYI " kaybetmeyelim.

herocypher

Üye
Valla i7 7700hq , gtx1050ti laptopla 12fps ile farm yapıyorum düşük ayarlarda. Sözde yazan çözümlerin tamamını da denedim. Oyun sahipsiz gerçekten. Kıytırık privateko'larda bile rehber olsun, sorunlar olsun vs. daha detaylı güncel. Ayıptır.

Porsuk216

Üye
Merhabalar

Oyun açıldığından beri bir takım olumsuz olaylar gelişmekte evet... ve bir çoğumuz bunu görmezden geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz.
Sorunlar gelir geçer, bir çok şey halledilir... oyun daha çok taze ve belki de bilmediğimiz bir takım sorunlar oluştu.

AMA :) Forumda " olumsuz " konuların artmasının nedeni... " OYUNUN SAHİPSİZ " görünmesi :)
Forumda sadece " Topluluk " aracılığıyla seçtiğiniz Moderatörler ellerinden geldiği kadar cevaplıyorlar...

Mergen yeni bir iş teklifi aldığı için ayrıldığını açıkladı evet ama bunun arkasından kimseden ses yok ve oyun fazlasıyla sahipsiz görünüyor...

Bence official olarak açılmasaydı bu şekilde olmayacaktı. Açık beta olarak çıkması ve marketteki ürünlerin "DESTEK AMAÇLI" satıldığını bildirerek oyunculara sunulması. Oyunun gelişimini tamamlaması mantıklı olurdu.

Emre.U

Üye
Yönetimden açıklama yok oyunun temel unsurlarında hatalar var ve bunlar oyuncu yoran şeyler millet nasıl olumsuz yaklaşmasın. Ben grafiktir odur budur demiyorum oyunun temel mekanikleri sorunlu pazardır bağlantidir crash hatalaridir vs vs uzadıkça uzar bu liste.

Alkoer

Üye
olumsuz olmama şansımız varmı acaba ? şuan oyun beta sürecinden daha geri bir durumda. oyun mekaniği olarak kusurlu durumda. şuan için oyundan memnun olan kitle yayıncı yada onun gibi çok uzun süreler oyunu ekip olarak oynayabilen ve güzel reel para kazancı sağlayan kişiler. benim gibi premium alıp günde 3-4 saat oynayan adamın elinde item yok para yok hiç şansı yok....

grow

Üye
arkadaşlar neden cpu %80 %90 ile çalısıyor sizdede öylemi

Noxrem

Üye
arkadaşlar neden cpu %80 %90 ile çalısıyor sizdede öylemi

Adsız.png

_jAkz_

Üye
Merhabalar

Hangi yönetimin arkasında duruyoruz? Kaç gündür açılan herhangi bir konuya herhangi bir yöneticinin gelip yorumda bulunduğunu yahut düzeltmek için not ettiklerini falan söylediğini gördün mü?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt