Neden sürekli birşeyler eksik

sertan123

Üye
Telafi ödüllerinde kanatta verileceği söyleniyor yayında fakat kanat gelmemiş

GoesToALL

Üye
Yeni açılan oyunda eksiklerin olması çok normal değil mi? Önemli olan haftadan haftaya olan güncellemelerde şirketin yaptığı düzenlemeler. Bence bu konuda ilk güncellemede yaptıkları düzeltmeler olumlu ve yerinde. Macro kullanan biriyim lakin makroyu engellediklerine üzülmedim.

sertan123

Üye
Yeni açılan oyunda eksiklerin olması çok normal değil mi? Önemli olan haftadan haftaya olan güncellemelerde şirketin yaptığı düzenlemeler. Bence bu konuda ilk güncellemede yaptıkları düzeltmeler olumlu ve yerinde. Macro kullanan biriyim lakin makroyu engellediklerine üzülmedim.
adamlar canlı canlı kağıttan okuduğu şeyi yapmıyor sen neyden bahsediyorsun

gördüğünü anlama özürlümüsün kardeşim adam kağıttan şirketin belirledigi telafi ödüllerini canlı canlı kağıttan okuyor adamın dedigine bak ne yapsa yaranamazlar diyor :D tövbe tövbe
Ne yaparsa yapsınlar yaranamazlar sizin gibilerine

Digna Nyx

Üye
Bir tık yanlış anlamışsınız. Yayında geçen telafi ödülleri verilecek olarak söylenen şeylerden eksik olan iki adet ürün söylendi burada sadece. Çok mühim bir konu da değil aslına bakarsanız. Bu kadar kısa sürede bu denli güncelleme gelmesi bile büyük bir başarıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt