adamlar canlı canlı kağıttan okuduğu şeyi yapmıyor sen neyden bahsediyorsunYeni açılan oyunda eksiklerin olması çok normal değil mi? Önemli olan haftadan haftaya olan güncellemelerde şirketin yaptığı düzenlemeler. Bence bu konuda ilk güncellemede yaptıkları düzeltmeler olumlu ve yerinde. Macro kullanan biriyim lakin makroyu engellediklerine üzülmedim.
Ne yaparsa yapsınlar yaranamazlar sizin gibilerine
Bir tık yanlış anlamışsınız. Yayında geçen telafi ödülleri verilecek olarak söylenen şeylerden eksik olan iki adet ürün söylendi burada sadece. Çok mühim bir konu da değil aslına bakarsanız. Bu kadar kısa sürede bu denli güncelleme gelmesi bile büyük bir başarıdır.Yeni açılan oyunda eksiklerin olması çok normal değil mi? Önemli olan haftadan haftaya olan güncellemelerde şirketin yaptığı düzenlemeler. Bence bu konuda ilk güncellemede yaptıkları düzeltmeler olumlu ve yerinde. Macro kullanan biriyim lakin makroyu engellediklerine üzülmedim.
İnsanlara sallamak yerine, belki unutulmuş ya da atlanmıştır bu sebepten bunlar yazılmıştır diye düşünmenizi tavsiye ederim. Zira her konuda firmayı destekliyorum.Ne yaparsa yapsınlar yaranamazlar sizin gibilerine