shapshall01
Üye

Arkadaşlar dungeon girmek istiyorum hata veriyor, pazar kurmak istiyorum hata veriyor. Bu hatalarla karşılaşan başka arkadaşlar var mıdır?
Bunun çözümü gerçek auction house sistemi. Umarım bi sonraki güncellemede de o gelirMerchant çok büyük bir problem kanal boş olduğu için herkes otomatik Dorion1 de doğuyor pazarı geziyor ve Dorion 1 pazarları satış yapabiliyor fakat ben merchantı en yakın Dorion 5 de kurabildim ve 2 saattir 2 kişi anca baktı, piyasayı alt üst edecek gereksiz bir kısıtlama, rekabeti yok ediyor kurabilen zaten satıyor olacak kuramayanlarda izleyecek heralde item dizenleri acilen düzenleme geri çekilmeli bence
Bence yine çözüm olamayacak sınırın kaldırılması yeterli eski sistem çok daha rahat olacaktır. Bir sonraki patch e kadar resmen zehir oldu oyunBunun çözümü gerçek auction house sistemi. Umarım bi sonraki güncellemede de o gelir
Merchanta cevabınız nedir acaba sayın moderatörZindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor.
Bir sınırlama getirilmiş, bu konu hakkında öneri ve şikayetlerinizi buradan belirtebilirsiniz. Yetkili ekip inceleyecektir.Merchanta ceva
Merchanta cevabınız nedir acaba sayın moderatör
İletebilirseniz memnun oluruz. Teşekkürler, iyi çalışmalar...Bir sınırlama getirilmiş, bu konu hakkında öneri ve şikayetlerinizi buradan belirtebilirsiniz. Yetkili ekip inceleyecektir.