Neredeyse her şey sınırlı mı bana mı öyle geliyor

shapshall01

Üye
Arkadaşlar dungeon girmek istiyorum hata veriyor, pazar kurmak istiyorum hata veriyor. Bu hatalarla karşılaşan başka arkadaşlar var mıdır?
rise limit hatası.png

chukyluck

Üye
zindanın lımıtı olması asırı sacma sıraya sok bır şey yap bari ne sacma duzeltılmesı lazım

Mhkral36

Üye
Merchant çok büyük bir problem kanal boş olduğu için herkes otomatik Dorion1 de doğuyor pazarı geziyor ve Dorion 1 pazarları satış yapabiliyor fakat ben merchantı en yakın Dorion 5 de kurabildim ve 2 saattir 2 kişi anca baktı, piyasayı alt üst edecek gereksiz bir kısıtlama, rekabeti yok ediyor kurabilen zaten satıyor olacak kuramayanlarda izleyecek heralde item dizenleri acilen düzenleme geri çekilmeli bence

KahrolmusKral

Üye
Merchant çok büyük bir problem kanal boş olduğu için herkes otomatik Dorion1 de doğuyor pazarı geziyor ve Dorion 1 pazarları satış yapabiliyor fakat ben merchantı en yakın Dorion 5 de kurabildim ve 2 saattir 2 kişi anca baktı, piyasayı alt üst edecek gereksiz bir kısıtlama, rekabeti yok ediyor kurabilen zaten satıyor olacak kuramayanlarda izleyecek heralde item dizenleri acilen düzenleme geri çekilmeli bence
Bunun çözümü gerçek auction house sistemi. Umarım bi sonraki güncellemede de o gelir

Paris

Üye
Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor.

Mhkral36

Üye
Merchanta ceva
Zindan sistemi yeni geldiği için biraz yoğunluk var. Sunucular dolu diye o hatayı alıyorsunuz, sürekli deneyerek giriş yapabilirsiniz. Saniyelik farklarla bile girişler yapılabiliyor.
Merchanta cevabınız nedir acaba sayın moderatör

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt