Bilgi Network sorunu hakkinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Değerli oyuncularımız,

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, oyun sunucularımız geçici süreliğine bakıma alınmaktadır. Bakım süresi belirsiz olup, oyun sunucularının aktif edildiği zaman

Discord │announcements kanalından duyurusu yapılacaktır.

Yakın zamanda yeni etkinlik takvimi duyurulacaktır. XP etkinliği ve belirli saatler arasında XP Scroll dağıtılacaktır. Ayrıca, yoğun bir etkinlik haftası çok yakın zamanda başlayacağını duyurmak istiyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Unutmayın ki bizler her zaman oyuncularımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Sizlere bu saate olumsuz oyun deneyimi yaşattığımız için üzgünüz. Ayrıca, network sorunu yaşamaktayız. Ekibimiz konuyla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir ve en kısa sürede hatanın çözüleceğinden emin olabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

Kaynak:
https://discord.com/channels/627608377668796427/744344127352864808/1105628537928552519

Son düzenleme:

MusTi

Senior Moderatör
Değerli Oyuncularımız, Sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için Yeni Güncelleme nedeniyle bakım süremizi uzatmak durumunda kaldık. Daha iyi bir oyun deneyimi için ekibimiz hızla ve dikkatle çalışmaktadır. Bakım/Güncelleme süresi şu an için belirsizdir. Sunucular tekrar aktif olduğunda duyurusu ayrıca yapılacaktır.

Sunucularımızın bakımda olduğu bu süre içerisinde mağduriyet yaşanmaması adına var olan Premium süreleri 1 gün uzatılmıştır.

XP etkinliği başlıyor! 10 Mayıs saat 23:59 - 13 Mayıs saat 23:59 arasında tüm kamplarda %25 XP event olacaktır.

Ayrıca 10 Mayıs saat 23:59 - 13 Mayıs saat 23:59 arası Oyunda Ol Kazan etkinliği olacaktır. Her 6 saatte bir her seviyeye uygun XP Scroll hediyeleri dağıtılacaktır.

Oyun yeni güncelleme ile birlikte açılacaktır. Yeni güncelleme notları oyun açılmaya yakın paylaşılacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz..

https://discord.com/channels/627608377668796427/744344127352864808/1105836698119720970

Son düzenleme:

YigitCaliskan

Üye
XP kasmak gerçekten kolay iş değil. Bu konu hakkında yapılan telafi ödülleri için teşekkür ederiz. Daha iyi bir Rise Online için sizlere güveniyoruz.

RainOfFire

Üye
XP scrollari lutfen 1 saatte silinecek sekilde ayaramayin, slotta kasanlar disinda hic bir ise yaramiyorlar. Zindanlarda kullanmak istiyor herkes ve 1 saate siiniyor olmasi kullanissiz olmasi anlamina geliyor.

Knight

Üye
on numara 5 yıldız iyi ki oyun kapanmış yoksa bu telafilerden faydalanamıcaktık özellikle 24 saat zar zor kullanabildigim premiumun 24 saat daha uzaması harika olmuş %25 exp eventte cilası 200m exp kaybedip %25 exp eventte 24 saatte kasarım o expi müthis teşekkürler rise online yönetimi

berktun

Üye
Üzülerek belirtmek isterimki telafileri çok yetersiz buldum. Sonuçta bu network problemi bir günlük sorun değil.
Ben bir haftadır gece yatarken slotta rowla sabaha kadar kasamadım. Sabah dc olmuş karakterime girip kahvaltımdan feragat edip iyi kötü bir parti bulduğum zaman akşama kadar rowla kasamadım. Ve her açtığımda charımı ölü olarak buldum bu sebeple royal pre olmasına rağmen 73ten anca 74e kasabildim.
Normal şartlarda satyr slotunda ben 24.8m exp kasıyorum 1 saatte 20 saat rowda takılsam 2-3 günde 1 level alabilirdim zindanlarla beraber. Ama sonuç olarak 1 haftada 1 level ve %25 kasabildim.

RickSancheZz

Üye
oyun stabil bir şekilde çalışsında telafi gelmesede olur ( benim açımdan ), acele etmeye gerek yok cfwye kadar açılsa yeter :D

qkhan68

Üye
ben oyuna başlayalı 1-2 hafta oldu ,preium vb aldım.Oyunun bana sundugu sürekli hatalar alıp oyundan atılmalar pm lerin tıklayınca acılmama kapanmama sorunları charın askıda kalması fps düşüşleri dorion lag ping sorunu oldu şimdi anlamadıgım bu oyun betamı yoksa bitmiş bir oyunmu?

Kitie

Üye
on numara 5 yıldız iyi ki oyun kapanmış yoksa bu telafilerden faydalanamıcaktık özellikle 24 saat zar zor kullanabildigim premiumun 24 saat daha uzaması harika olmuş %25 exp eventte cilası 200m exp kaybedip %25 exp eventte 24 saatte kasarım o expi müthis teşekkürler rise online yönetimi
Tam olarak anlayamadım, 1 gün oyuna giriş yapamadığın için 1 gün premiumlar uzatılıyor + xp event yapılıyor. Dolayısıyla herhangi bir xp kaybın olmuyor, baktığında premium olarak alacak verecek yok, üstüne xp event kar. ^^

Knight

Üye
Tam olarak anlayamadım, 1 gün oyuna giriş yapamadığın için 1 gün premiumlar uzatılıyor + xp event yapılıyor. Dolayısıyla herhangi bir xp kaybın olmuyor, baktığında premium olarak alacak verecek yok, üstüne xp event kar. ^^
haklısın kanka umarım bugunde acılmaz 2 gün premium + %30 exp eventten faydalanırız

MusTi

Senior Moderatör
Yeni güncelleme yayınlanmıştır. Güncelleme yapabilirsiniz. Sunucular aktif edildiğinde duyurusu yapılacaktır

gamerpharmacist

Üye
Tek beklentim gecenin 1inde rowu acip, yataga girerken telefonun calmasi ile, arkadaslarin kanka gel gel oyun gitti diye aramamasi artik (=

Buyuk beklenti sinifina girer mi

MusTi

Senior Moderatör
Sunucular aktif edilmiştir.Giriş sağlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt