Network sorunu (?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turku6az

Üye
Yetkililer sunucularda network kaynaklı sorun olduğunu ve bu yüzden oyundan düşüp tekrar giriş yapamadığımızı söylüyorlar ama giden expler, premium süreleri gibi kayıplarda telafi için bir açıklama yok. Hadi onu da geçtim Twitch'den yayınlara bakınca pk atan, drop kovalayan, farm yapan, boss kesen oyuncuların olduğunu görüyoruz. Oyunda herkes rekabet içinde. Exp konusunda da eşya konusunda bu denli yarış verken oyuncuların yarısından fazlasının giremeyip kalan kesimin rahat rahat exp kasması, boss kesmesi ne kadar adaletli? Bir yetkili bu konuda da açıklama yapabilir mi?

N1pple

Üye
Hep aynı senaryo oyuncu mağdur olur erken erişimdeyiz bla bla. Kardeşim erken erişimde olan oyun ona buna zam yapmak yerin hediye gönderir en ufak oyuncu mağduriyetinde telafi yapar ki oyuncuyu oyuna bağlasın bak ne kadar ilgili umursayan bir ekip dedirtsin. Biz çok bonkör ve telafi ödülü dağıtan bir ekibiz diyor laf başı gelince yönetim, fakat ben neredeyse hiç bu olayla olurken insanlara telafi geldiğini görmedim. 15gün oldu yama geleli aşağı yukarı 15gündür ben hergün sorun yaşıyorum rezil bir oyun deneyimi sunuluyor ama hiçbir şekilde telafi veya ufakta olsa gönül almalık hediye verilmiyor. Demek ki bu sunucu erken erişim lafını sadece kendilerini işlerden sıyırmak için kullanıyor. Erken erişim sadece sorunları sümenaltı etmek için kullanılır hale geldi, erken erişimse 1saatlik sorunda bile vereceksin o telafileri ama pot ama sc ama exp sc olur fark etmez mağdur oldunuz biz sizin yanınızdayız mesajını vereceksin, erken erişimiz ama bas mağaza fiyatlarına zammı bas ama hizmet kalitesi yerlerde olsun, ben kobay faresi gibi kullanılıyor test ediyor birde üstüne para veriyorsam oyuna sen bana en iyi en sağlıklı hizmeti sunamıyorsan sende biraz elini cebine at oyunculara verilecek pot sc vb telafilere para vermiyorsunuz bu kadar sıkı olmanızın anlamı yok :)

Aziz

Üye
Merhaba,

Sorun bilgimiz dahilinde. Şu an network tarafında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle girişlerde sorun yaşanıyor. Ekip en hızlı şekilde sorunu çözmek için çalışmaktadır. En yakın zamanda teknik arızanın giderilip daha keyifli bir oyun deneyimi için çalışmalar sonlandırılacaktır. Lütfen bu sırada tek bir konu başlığı altında devam edebiliriz. Daha önce açılan konu olan buradan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt