Nft Alınan Karakterde Görevlere Ne Oldu?

Slarent

Üye
Merhaba. NFT Olarak Hagard görevleri hiç yapılmamış 80 Lv karakter aldım. Tüm görevleri durdugu için gönül rahatlığıyla aldım. Hesaba girdim J tusuna bastıgımda, NOT COMPLATE Yani Tamamlanmamış Görevler sekmesınde yine aynı şekilde tüm hagard görevlerını görebiliyorum ancak Görev NPC'sine gittiğimde bomboş, buglanmış ve sadece "test"test"test gibi yazılarla çevrili bir npc acılıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?
Ticket açtım ama bi yardımları olmadı, boşa mı almış oldum karakteri bu durumu yaşayan var mıdır?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
79 Levele düştü iseniz gözükmüyor olabilir kontrol edermisiniz.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Her görevin, farklı level aralıkları vardır.

Eğer belirtilen level da değilseniz o görevi yapamazsınız ya da önceden yapıldı ise örnek 79 level görevi yapılmıştır 80 olmuşsunuzdur, 80 level'da teslim edemezsiniz.

J harfinde görev level aralıklarını kontrol edebilirsiniz.

Ek bir işlem ya da benzeri durum mevcut değildir.

İyi forumlar.

Slarent

Üye
Sadece Level aralığı gözüken (76-78) gibi görevlerden bahsetmiyorum
Örnegın Sadece Görev acıklamasında sadece 76 Lw. Görevi olarak Gözüken de dahil hagarda ait tüm görevler.
Üstelik J'de Tamamlanmamış olarak gözükmekte olan görevlerden de bahsediyorum burada @Reverentia
Herşeyden öte gözükmesini bi kenarıya alıyorum.
NPC'yi actıgımda karsımda sadece bi sürü "test,test,test,test" yazılarıyla karsılasıyorum. Bunun bir bug, sorun oldugunu dusunuyorum.
Verdiginiz yanıtlardan düzelecegıne, düzeltilecegıne inancım kalmadı ama bunun bir bug veya sorun oldugunu düşünüyorum. Oyunun işleyişi acısndan kontrol etmelisiniz

Reverentia

Yönetici
Game Master
Oyun içerisinden Destek biletini kullanıp yaşadığınız bu durumun ekran görüntüsünü iletirseniz, inceleme yapılır.

Bir hata var ise düzeltilir neden düzeltilmesin. Fakat bir hata yok ise müdahale olmaz.
Sadece Level aralığı gözüken (76-78) gibi görevlerden bahsetmiyorum
Örnegın Sadece Görev acıklamasında sadece 76 Lw. Görevi olarak Gözüken de dahil hagarda ait tüm görevler.
Üstelik J'de Tamamlanmamış olarak gözükmekte olan görevlerden de bahsediyorum burada @Reverentia
Herşeyden öte gözükmesini bi kenarıya alıyorum.
NPC'yi actıgımda karsımda sadece bi sürü "test,test,test,test" yazılarıyla karsılasıyorum. Bunun bir bug, sorun oldugunu dusunuyorum.
Verdiginiz yanıtlardan düzelecegıne, düzeltilecegıne inancım kalmadı ama bunun bir bug veya sorun oldugunu düşünüyorum. Oyunun işleyişi acısndan kontrol etmelisiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt