Öneri Nft çadır ve market çadır.

Kiso

Üye
Black desert online deki gibi çadır kurma sistemi buraya hem nft olarak hemde markette 30 günlük olarak oyuna gelsin...

bu hem oyuncu icin iyi olur hemde oyuncuya zaman kaybını önleyen, kısa yoldan ihtiyaç karşılayan bir araç olduğu için firmaya satışlardan güzel gelir olacağını düşünüyorum, 2 taraf içinde olumlu bir durum olur...

Son düzenleme:

HERO

Üye
Çadır systemi tam olarak ney aciklarmisin?

Kiso

Üye
Çadır systemi tam olarak ney aciklarmisin?
Örnek farm yapiyorsun, farm yaptiğin yerin yakinina çadır kuruyorsun, kurduğun cadirda tamir etme , pot , mana ve merchantta satılan bazi ihtiyaçları kısa yoldan karşılamanı sağlayan bir malzeme.

Decrt

Üye
Rise da zaten her haritada bu npc ler var diye biliyorum.

ZenQuiel

Üye
Gelmesi mantıksız bu oyunun yapısına ters. BDO'da bu sistem biraz oyunu bozmuştu, BDO oynayan arkadaşlarım çok yeriyordu bu sistemi. Ve allah aşkına 10 saat farm yapmışsın 10 dakika towna gitmek çok mu dert, anlamıyorum böyle deli gibi her şey hazır olsun sadece farm yapalım mantığı nedir ki? Çadır gelsin, genie gelsin. Genie çadıra otomatik satsın, dönsün devam etsin. Toplasın satsın, hatta benim yerime pvp yapsın. Oylama açıyorum evet.

Kiso

Üye
Gelmesi mantıksız bu oyunun yapısına ters. BDO'da bu sistem biraz oyunu bozmuştu, BDO oynayan arkadaşlarım çok yeriyordu bu sistemi. Ve allah aşkına 10 saat farm yapmışsın 10 dakika towna gitmek çok mu dert, anlamıyorum böyle deli gibi her şey hazır olsun sadece farm yapalım mantığı nedir ki? Çadır gelsin, genie gelsin. Genie çadıra otomatik satsın, dönsün devam etsin. Toplasın satsın, hatta benim yerime pvp yapsın. Oylama açıyorum evet.
En azından rpr ye pota çözüm getirsinler, sürekli gidip gelme boştan zaman kaybı yapiyorda zaten pekte düşünmüyorlar yapmayı, yaparlarsa daha rahat olurdu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt