NFT Character Scroll Hakkında !

MontesQue

Üye
Öncelikle Herkezin Kurban bayramı mubarek olsun..
Konumuza gelince Karakter satısı içen istenilen mebla 600 TL şakamı bu ? bu oyun yapım aşamasındayken üzerine basa basa oyuncu dostu düsük maliyetlerle oynanabilir tamamen küçük rakamlarla ve malum ülke kuru ile satışlar yapılacagı ve p2w olmayacagı söylendi ben şahsen pay 2 win'e razıyım oyun resmen Pay 2 Play oldu farm yapiyoruz gelir gideri karşılamaz hale geldi
Yabancı ve dolar kur'lu malum oyunda bile karakter satısı bu oyundan daha uygun fiyatta baba kendinize gelin 2 sene bilgilendirme yaptınız alfa 1 de alfa 2 de beta'da düşük bütçeli asla p2w olmayacak oyuncunun cebini yormayacak bir oyun planladık ve bunu siz değerli oyuncularımızla beraber geliştiricez bu ve bunun gibi vaatlerle insanlara umut verdiniz bizde hata bug lag demedik destek çıktık oyuna alfa 1 den bu yana elimizden geleni yaptık ama sanki çark rayına oyurunca herşey değişmiş gibi gözüküyor şahsi fikrim malum oyunu bütçe konusunda geçmek üzeresiniz ve türk yapımı bir oyun olarak bu kadar pahalı olmamalı bazı şeyler farm çok zor gelir düşük npc deki pot fiyatları malum insanlar market'e yöneliyor evet ucuz potlar ilk baktıgında ama farkında olmadan damlaya damlaya göl oluyor 2-3 saat farmda 1 er paket mana ve can potu yakıyoruz 200 cash ten 6K aylık ediyor premium'la 7k işin içine fantezi'de girince pardon eskidendi o şimdiki kıyafetler bonus veriyor teşfik var ortalama günde 4-5 saat oynayan insanlar aylık 10K cash harcıyor bunu bi gözden geçirin sayın yetkililer para tatlıdır ama devamlılık dahada tatlı olucaktır saygılarımla..

Mail Adresinin değişememe durumu daha onceden bu market ürünü için düşünüldü sanırım...

Not : Kimse Yanlış anlamasın oyunu gerçekten seviyorum ve en az malum oyun kadar kalıcı olmasını istiyorum , lakin çeşitli platformlardan yukarıda bahsettigim konulardan muzdarip bir çok kişi oyunu bıraktığını ve bırakmak üzere oldugunu konusuyor böyle olmasın istiyoruz son 1 ayda gözlemledigim kadarıyla ciddi bir hype kaybetti oyun lütfen bunun olmasını önleyecek yenilikler getirelim daha cok oyuncuya teşfik olsun daha uzun omurlu olsun hep beraber keyfimizi alalım şirkette kazansın bizde kazanalım..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Geo

JaxSui

J
600 TLye alınan şey farklı bir İtem. Yani kullanıcıların sürekli alıp kullanacağı bir İtem değil sonuçta. Ayrıca bana göre o İtem roco ile satılmalıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Geo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt