Nft Karakter Oyuna Aktarma Problemi Için Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_R_E_N

Yeni Üye
Merhaba 24.11.2023 tarihinde NFT karakter aldım Rise online sitesinde çüzdan bağlantısı & NFT bölümüne girdiğimde karakter görünüyor ancak import etmek istediğimde Access denied hatası alıyorum. Tarayıcımda metamask kurulu , hesapla cüzdan birbirine bağlı ancak bu konuyu çözemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

Görseller ektedir.
metamm.png
wwewe.png

FAD_0

Üye
Farklı tarayıcı ile denediniz mi? Birde metamask adresinizden çıkış yapıp tekrar bağlanın belki sonuç alabilirsiniz.

E_R_E_N

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selam durum çözüldü öncelikle onu söylemiş olayım. Discord üzerinden ticket oluşturup durum ile alakalı detaylı bir form doldurdum ayrıca yukarıdaki ss ler ile durumu discord üzerinde oluşturulan ticket kanalında detaylıca açıkladım , ardından az önce işten gelip oyuna giriş yaptığımda karakter seçim ekranında NFT nin oyuna aktarıldığını gördüm. 1 günlük bir süreçe durum çözüldü. Emeği geçen bana destek olan tüm ekibe çok teşekkür ederim , bu süreçte hiç ilgisiz kalmadım ve komplike bir durum çok kısa bir sürede çözüldü bu yüzden burada da belirtmek istedim , oyuncu dostu ve problem çözücü bir yönetim ve destek ekibi olduğunu deneyimledim ve çok mutlu oldum , hersey için tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt