LocustAviru
Üye

Pay to win yok diyenler vardı bu ntf i adam satın almış şimdi de kiralıyor bu kostumü giyen adam otomatik mob kesmede vs öne geçiyor neyse.
%10 az falan değil haberin olsunya kardeş %10 fazla vuruyor moba vuracağın max 1k bunu giyen adam vuracak 1.100 k
bırak Allah aşkına
![]()
önce p2w ne olduğunu bilmekte fayda var %10 70 lvl den 80 lvl e kasarken senden 2 gün önce lvl alır%10 az falan değil haberin olsun
Katılmıyorumbugun %10 full bonuslu divine kostüm gelir yarın %10 bonuslu full patos gelir diğer gün %10 bonuslu pelerin gelir sonraki gün %10 bonuslu full pet vs vs gelir adamın bir bakmışsın PVE bonusları %50 olmuş bir bakmışsın adam moblar a tecavüz ediyor ben adamla eşit itemim adam ben 1 tane kesene kadar adam 2 tane kesiyor hmm aynen kardeşim PTWn değil..... uzun vade de PAY TO WİNDİR. 30k 40k 50k para vermesi umrumda değil.
kanka 1.000.000 yatır %1000 veren özelliklerden al ''varsa''Çok yanlış bir uygulama olmuş o zaman ben 50klık NFT alayım %100 bonusu olsun yani saçmalık.
kanka paranoya ya bağlama bence sen ROW un kapısına dayan sözleşme imzala kafan rahat olsun yoksa kafayı yiceksin
böyle olur böyle olur diye diye kasma bukadar anı yaşa oyununu oyna
oyunda craft sistemi var ve exp artıran craft ürünleri yapabiliyorsun rahat ol
kendine exp artırma iksirleri depolarsın lvl kasarken kullanırsın eksiğin kalmaz. Belki moblardan düşen itemler bile olabilir ben ROW ekibine güveniyorum kardeşim babamın oğulları değiller şirket ortakçısıda değilim. En başından beri takip ediyorum kitlenin isteklerini ve beklentilerini %80 lerin üstünde eyleme geçiren bir yönetim anlayışı var ama bizim millet işte %20 olmadı diye saldırıyoruz.
Gerçek hayatta yarınımız belli olmadığı için ülkede malesef, sanal ortamda da öyle olacak sanıyoruz buda normal aslında çünkü mutlu değiliz.
Oynamasın kardeşim. Benim savunduğum kısım bak forma SC olmasın kanat olmasın nft bonuslu olmasın. Bune lan ne kanacak ne satacak bu insanlar 90 TL ye premium pahalı diyen 3. Jeolojik zamana ait insanale var...Türk oyuncusu değişiktir. Firmadan çok savunur bu tip şeyleriBugün yüzde 1'ler 10'lar artarak katlanır ama anlatamadigimiz kısım burası işte.
MMORPG'lerde monetize edilecek çok fazla içerik seçeneği vardır. Hayatında birkaç tane ucuz Kore yapımı oyun hariç bir şey oynamadığın için bilmemen doğal ama insanlara tepeden bakman yanlış. Milyonlarca dolara yapılıp marketinde sadece premium + kozmetik eşya - oyun içeriği satan çeşitli oyunlar var. Senin bu mantığınla hepsinin batmaları gerekiyor.Oynamasın kardeşim. Benim savunduğum kısım bak forma SC olmasın kanat olmasın nft bonuslu olmasın. Bune lan ne kanacak ne satacak bu insanlar 90 TL ye premium pahalı diyen 3. Jeolojik zamana ait insanale var...
Bu NFT pelerinlere p2w diyen biriyle neyi tartışıyoruz ki hata bende ciddiye aldım.