Öneri NFT sahiplerinin mağduriyetine yönelik hiçbir gelişme yokmu?

Chico

Üye
15 Nisan tarihinden bu yana Pet(Hayvan)=Spiky kullanılamıyor, yanısıra 2 hafta kadar Mount(Binek)=Ash kullanılamadı. Ticket açıldı Discord üzerinden Digital adlı yönetici ile müzakereler 3 haftadır devam ediyor. Allah izin verirse bugün yarın düzelir cevaplarıyla 2 haftayı devirdik. Bu süreçte kendisi 1 adet pet 1 adet binek tahsis etti (bu konuda talebim olmasaydı verilirmiydi bilemiyorum ama tabiki teşekkür ediyorum). Ez cümle oyun yönetiminin dikkatine şu hususu getirmek isterim. 2 adet NFT'ye cataloglar açık iken ortalama 3000 TL para yatırdık Roco token kısımlarını saymıyorum belki 10000TL toplamda. 90Tl premium verenler için 1 haftalık ek premium telafisi ve Scroll telafisi veren sayın yönetici arkadaşlarım 5k-10k TL yatırım yapan kişilere de aynı mantıkla yaklasırsa 3000TL lik bir ürün için 1000TL lik geri ödeme yapması gerekmektedir. 3 haftadır ben NFT lerimi kiralayıp bu kira ile Arcane Scroll alabilirdim misal. Hani bizimde kafamız çalışıyor az biraz bu noktada oyalamak yerine daha proaktif çözümler ile gelirseniz müşteri memnuniyeti artar aynı zamanda hak yenmemiş olur.

Teklif: NFTleri çalışmayan kişilere değerince Arcane Scroll verilmesi benim şuanda ortalama 1000TL ederinde zararım mevcut hadi 900TL diyelim ortlama 10 adet Arcane Scroll etmekte. Hesaplarda yalnıs varsa yöneticilerden birisini açıklamaya davet ederim. Bu oyun bir yere varacaksa kullanıcılara adil yaklaşım ile varacaktır. Hepinizi seviyorum saygılarımla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt