Niye Herkes Okçu

Black Vortex

Üye
Oyun alfa sürümü olmasına rağmen bazı hataları bulup test etmemiz gerekmiyor mu ? herkes okçu olmuş 1 2 parti dolaşıyor uzaktan yaklaşanı indiriyor. Böyle mi oyunu test edip zevk alıyorsunuz ? Aynı pvp mantığı ile oynuyorsunuz. Okçu açılmasına sınırlama getirilmesi lazım.

MPienaar13

Üye
Katılıyorum. Direkt okçu açıp sanki PK servermiş gibi takılmak saçma. Al tüm karakterleri skilleri test et kıyafetleri giy ne bileyim takıl mob öldür hataları gör, ilet ki daha güzel oyun sunulsun sana. Bu şekilde PvP server mantığı ile hatalar giderilmez.

Black Vortex

Üye
twitch den bakıyorum adamlar warrior olalım diyo baskı ile okçu yapıyolar. dur olduğun yerde z skill yapıştırrrrr... :) aynı pvp ye çevirdiler.

Black Vortex

Üye
bak elin yabancısı nasıl test ediyor. bütün karakterleri açıyor. ah ah bizler ne zaman düzelicez.

Screenshot_1.png

MPienaar13

Üye
Bizim millet böyle kardeşim daha iyisini istemezler elinde olanla yetinmeye çalışıp onun da içine ederiz. O yüzden hiçbir şekilde spor, sanat, teknoloji de gelişmiyoruz belli bir seviyeye geldikten sonra bu bana yeter kafası var.

ZeusHazretleri

Üye
Dün gecede açtığım konudur. Abi test serversindesin np kassan ne olur sıralamaya gırsen ne olur. Bugun asasın tüm incelıklerını ogrendım mesela hangı skıl hangi anda vurulması gerektiğine kadar. moblarıda kesiyorum, pk ya da çıkıyorum ama bu lanet okcular yuzunden sinirlenip ara ara kapatıyorum. Garip bir milletiz...

anil

Üye
twitch den bakıyorum adamlar warrior olalım diyo baskı ile okçu yapıyolar. dur olduğun yerde z skill yapıştırrrrr... :) aynı pvp ye çevirdiler.
Dostum kusra bakma ama oyuncu bir oyunu bir şeye çeviremez. Mekanikler buna izin veriyorsa kullanılır. Dolayısıyla tasarımsal değişiklikler yapılmalı. Şu anki haliyle malum oyuna aşırı benzeyen bir PvP sistemi var

MPienaar13

Üye
Dostum kusra bakma ama oyuncu bir oyunu bir şeye çeviremez. Mekanikler buna izin veriyorsa kullanılır. Dolayısıyla tasarımsal değişiklikler yapılmalı. Şu anki haliyle malum oyuna aşırı benzeyen bir PvP sistemi var

Arkadaşın demek istediği şey o değil. Official'da aç okçunu istediğini yap hatta herkes okçu olsun ama alpha'da malum oyun gibi oynamak saçma. Amaç test etmek PK atıp NP kasıp sıralamaya girmeye çalışmak olsaydı o şekilde açarlardı oyunu derlerdi keyfini çıkarın ticket atmayın sorunu söylemeyin.

Black Vortex

Üye
Arkadaşın demek istediği şey o değil. Official'da aç okçunu istediğini yap hatta herkes okçu olsun ama alpha'da malum oyun gibi oynamak saçma. Amaç test etmek PK atıp NP kasıp sıralamaya girmeye çalışmak olsaydı o şekilde açarlardı oyunu derlerdi keyfini çıkarın ticket atmayın sorunu söylemeyin.
demek istediğimi arkadaş çok iyi anladı. twitche bak 3 5 kişi yayın yapıyor zaten. yayın yapanlarda hep aynı partide ki adamlar. 8 okçu iç içe z skill. ben oyuna girdim warrior açtım skillerini mekaniklerini deniyorum. combo yapmaya çalışıyorum. mageye giriyorum deniyorum. hangi karakterde sorun var ne eksik bulmaya çalışıyorum. ama bu okçular napıyor ? z yap kanka z z z vur indir tamam ranka girdik oyun bizde. :)

Vision

Senior Moderatör
İkili tartışmaya girmekten kaçınalım arkadaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt