NaneliLerry
Üye

Christmas present boxtan %10 ihtimalle yanan itemler +1 olarak çıkıyor bilginize.
Problem olduğunu söylemedim zaten sadece güncelleme notlarında bu belirtilmemiş insanlar yanlış anlıyolar örneğin birisi +7 hatred yaktı havuzdan o gelecek sanıyorduk öyle değilmiş o yüzden ek bilgilendirme yapıyorum insanlara.Christmas Present Box'tan %10 ihtimalle çıkan yanan eşyalar, olması gerektiği gibi +1 olarak görünecektir. Bir problem bulunmamaktadır.
Keyifli oyunlar dileriz.
Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.Problem olduğunu söylemedim zaten sadece güncelleme notlarında bu belirtilmemiş insanlar yanlış anlıyolar örneğin birisi +7 hatred yaktı havuzdan o gelecek sanıyorduk öyle değilmiş o yüzden ek bilgilendirme yapıyorum insanlara.
Aynen hergün herkes +9 item yakıyor dimi bunların arasında tonlarca heavy plate +4 +5 yanan tonlarca +3 +4 epic itemler yok dimi baya zekisinhee tabi adam +9 u yaktı sana +9 verecekti dimi aman Allah ım mantıga bak![]()
mantıgını bence sorgula kardeşim bu kafayla sen havadan kar yağsa sen mücevher altın elmas para yağıyor sanarsınAynen hergün herkes +9 item yakıyor dimi bunların arasında tonlarca heavy plate +4 +5 yanan tonlarca +3 +4 epic itemler yok dimi baya zekisin