Notlarda Belirtilmeyen Güncelleme Notu

NaneliLerry

Üye
Christmas present boxtan %10 ihtimalle yanan itemler +1 olarak çıkıyor bilginize.

Meapr

Moderator
Christmas Present Box'tan %10 ihtimalle çıkan yanan eşyalar, olması gerektiği gibi +1 olarak görünecektir. Bir problem bulunmamaktadır.
Keyifli oyunlar dileriz.

NaneliLerry

Üye
Christmas Present Box'tan %10 ihtimalle çıkan yanan eşyalar, olması gerektiği gibi +1 olarak görünecektir. Bir problem bulunmamaktadır.
Keyifli oyunlar dileriz.
Problem olduğunu söylemedim zaten sadece güncelleme notlarında bu belirtilmemiş insanlar yanlış anlıyolar örneğin birisi +7 hatred yaktı havuzdan o gelecek sanıyorduk öyle değilmiş o yüzden ek bilgilendirme yapıyorum insanlara.

Meapr

Moderator
Problem olduğunu söylemedim zaten sadece güncelleme notlarında bu belirtilmemiş insanlar yanlış anlıyolar örneğin birisi +7 hatred yaktı havuzdan o gelecek sanıyorduk öyle değilmiş o yüzden ek bilgilendirme yapıyorum insanlara.
Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Aynen hergün herkes +9 item yakıyor dimi bunların arasında tonlarca heavy plate +4 +5 yanan tonlarca +3 +4 epic itemler yok dimi baya zekisin
mantıgını bence sorgula kardeşim bu kafayla sen havadan kar yağsa sen mücevher altın elmas para yağıyor sanarsın :D :D Hangi çağda hangi insanlarla uğraşıyoruz ya bide yıl 2025 yani :D yıl 2025 yıl heelllooo D:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt