Aslinda veriordu 200k, belki patch dan sonra Bug olduMoblardan cıkan hp str mp kagıtlarını npc ye satarken para vermiyor sadece dex kagıdı parayla satılıor .
Belki bir hurafedir ama akşam saatlerinde bariz drop düşüşü gözlemledim bende. Sabah erken saatlerde veya gece geç saatlerdeki drop oranlarıyla server kalabalığının pik yaptığı saatlerdeki oranlar farklılık gösteriyor. Meraktan soruyorum saat akşam 6 gece 2 arasında mı ağırlıklı olarak oynuyordunuz?Abi bırak kağıtları 5 gündür oynuyorum toplamda en az 24 saatimi vermişimdir bakın en az diyorum ilk gün zaten 16 saat oyunda aktiftim. Ama sıfır item düştü. İnsanlar item buluyor + kağıdı buluyor bide itemlerini +7 +8 yapıyor. Ben daha item yüzü görmedim. Lütfen hesabım bir incelensin bugtamıyım acaba? Çünkü kapalı beta hata olabilir bunu Hoş karşılamalıyız. Şimdiden hastası oldum oyunun ama betada bari biraz item kasabileyim pk görebileyim. Zaten amacım öğrenmek nerde daha çok slot var nerde drop rate lvle göre daha iyi ama zaten bu hesaplar silinecek en azından bu bir kaç güne değecek bir zevk alayım. İlginiz için şimdiden Teşekkürler.
evet bug olmus olabilir biz söyleyelim hataları düzeltirler cok önemsencek bişey değil halledilir.Aslinda veriordu 200k, belki patch dan sonra Bug oldu
moonwinde ısınlanıp soldan yukarı cık oracle var apos deru gibi onlardan kasabilrsn birazBeyler bu upgrade scroll nerden düşüyor millet yüzlerce buluyor
Cok nadir dungeondan da düşüiyorBeyler bu upgrade scroll nerden düşüyor millet yüzlerce buluyor