Nvidia Geforce Now / Gameplus

kadabra

Üye
Rise Online'nin istemiş olduğu sistem gereksinimleri ortada.. Orta halli bir bilgisayarım olmasına rağmen kalabalık yerlerde fps düşüşü bolca yaşıyorum. Kasmalar oluyor. Birçok oyuncu da aynı durumdan şikayetçi olabilir. Ayrıca birçok kişi oyunu oynamak istiyor fakat bilgisayar özellikleri yeterli olmadığı için oynayamamakta.

Rise Online ekibime sorum şu. Nvidia Geforce now / game+ sistemine oyunu ekleme gibi bir çalışmaları var mı? Yoksa da böyle bir şey neden olmasın?

Bu durum hem mevcut oyuncuların oynayış kalitesini artıracaktır hem de oyuna başlayamayan birçok kişiye fırsat sunacaktır.

fstab

Üye
dediğin opsiyon gelmezde gelse bile yine oyunu akıcı oynayamazsın oyun hızlı bir oyun ve anlık tepkiler istiyor geforce now da sadece hikayelik oyunlar oynarsın rekabetci oyunlar oynayamazsın, herkesin sıkıntısı optimizasyon ve crash sorunları ama bakalım inşallah düzelecek en son bu konuyla alakalı calısıyoruz diyorlardı officalden önce düzeltirler heralde

RainOfFire

Üye
son yamadan sonra daha fazla crash yemeye basladim. yeniliklerden ziyade crash ve fps dusme sorununa yogunlasmalari gerekiyor .

bu oyunun ana yukunu islemci cekiyor. oyunda zaten cloud gaming ozelligi var onu kullanabilrisin ama pk icin pek onermiyor kimse. @fstab GeForceNow ile ilgili bilgiyi vermis .

yakin zamanda 5800x3d islemci aldim 10400 den gecis yaptim fps 3 katina cikti. ekran kartim GTX 1070 epic ayarlarda oynuyorum. bowl pksinda 90in altina pek dusmuyor fps , genelde 200 civari fps ile oynuyorum. ama ani fps droplar aliyorum kalabalik ortamda ozellikle gece 11 de thunder kesilirken. kisacasi islemciniz ne kadar iyiyse okadar az etkileniyorsunuz.

fstab

Üye
son yamadan sonra daha fazla crash yemeye basladim. yeniliklerden ziyade crash ve fps dusme sorununa yogunlasmalari gerekiyor .

bu oyunun ana yukunu islemci cekiyor. oyunda zaten cloud gaming ozelligi var onu kullanabilrisin ama pk icin pek onermiyor kimse. @fstab GeForceNow ile ilgili bilgiyi vermis .

yakin zamanda 5800x3d islemci aldim 10400 den gecis yaptim fps 3 katina cikti. ekran kartim GTX 1070 epic ayarlarda oynuyorum. bowl pksinda 90in altina pek dusmuyor fps , genelde 200 civari fps ile oynuyorum. ama ani fps droplar aliyorum kalabalik ortamda ozellikle gece 11 de thunder kesilirken. kisacasi islemciniz ne kadar iyiyse okadar az etkileniyorsunuz.

evet işlemci ne kadar iyiyse o kadar iyi bende 7800x3d kullanıyorum ama kaç kişi böyle işlemcileri alabiliyor ki yoğun alanlarda hala fps drop alıyorum daha cok dalgalanma şeklinde buda oyun kalitesini etkiliyor ister istemez keşke effectlerin kapatılması gibi bi özellik gelse muhtemleen baya yardımı olurdu

DeathlyDaggers

Üye
Tarayıcıdan giriş yapılabiliyor ama fps durumu nedir bilemiyorum. Sanırım 12 saatlik 300 rise cash’di. Deneyebilirsin eğer denersen sonuçlarını belirtmeyi unutma. Başka birisinede yardımcı olabiliriz.

Ali Kesgin

Yeni Üye
Merhaba
Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz işlemci
16 gb ram ile oynanabilir mi acaba arkadaşlar sistem yükseltmek şart mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

ludas

Yeni Üye
İşlemci: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i9-13900HX
Ram: 64 GB 4800 MHZ
GPU: Nvidia GeForce RTX 4090
4TB M.2 SSD PCle 4.0 (PCle; Okuma: 5000MB/s - Yazma: 4200MB/s)

inanılmazdır ki bu sistemle 8k da bir çok oyun oynadım. Yer gelelim bu oyunda dalgalanmalar malesef oluyor. İstemci taraflı sıkıntılar var zaten yapımcılarında farkında olmama ihtimali yoktur

fstab

Üye
İşlemci: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i9-13900HX
Ram: 64 GB 4800 MHZ
GPU: Nvidia GeForce RTX 4090
4TB M.2 SSD PCle 4.0 (PCle; Okuma: 5000MB/s - Yazma: 4200MB/s)

inanılmazdır ki bu sistemle 8k da bir çok oyun oynadım. Yer gelelim bu oyunda dalgalanmalar malesef oluyor. İstemci taraflı sıkıntılar var zaten yapımcılarında farkında olmama ihtimali yoktur
seni en iyi ben anlarım , aynı skıntıları yaşıyoruz :ROFLMAO:
1705351016706.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt