Öneri Ödül havuzu olucak mı ? Bence olmalı

GrauerWolf

Üye
Burası bir forum ve yöneticiler bu foruma öneri, istek ve şikayet bölümleri koymuşlar ki insanlar önerilerini, şikayetlerini ve isteklerini dile getirsin diye. Bu konu da öneri olarak açılmış ve bunda yanlış bir şey yok. İnsanlar önerilerini sunarlar, isteklerini dile getirirler. Yönetici ekip de bunları değerlendirir son olarak da olur ya da olmaz, olursa da şu şekilde yapabiliriz der. Arkadaş da normal bir şekilde konu açıp önerisini sunmuş kaldı ki yönetici ekip zamanında zaten e-spor kısmı ile ilgileneceğini belirtmiş (Bir başka konuda bir arkadaş bununla ilgili yönetici ekibin mesajından bir alıntı paylaşmıştı.). Gelen mesajlarda sebebini anlayamadığım bir şekilde üslublar çok sert ve alaycı. Açılan konuda ve altına yazılan mesajda bir yanlış yok ortada bir fikir var. Katılırsınız, katılmazsınız orası size kalmış ama fikrinizi belirtirken daha sakin olmayı deneseniz fena olmaz bence.

Geo

Üye
Evet burası bi forum, kişilerin önerilerini açabileceği gibi diğer kişilerin de yorum yapma hakkı var, kurallara aykırı davranan olursa moderatörler ilgileniyor zaten kimse senin normlarına göre davranmak zorunda değil

GrauerWolf

Üye
Evet burası bi forum, kişilerin önerilerini açabileceği gibi diğer kişilerin de yorum yapma hakkı var, kurallara aykırı davranan olursa moderatörler ilgileniyor zaten kimse senin normlarına göre davranmak zorunda değil
Zorunda demedim zaten. Senin de yazdığın üzere bence diye belirttim. Türkçe çok güzel bir dil. Yazılan tek bir kelime yazının tamamını etkileyebiliyor. Denemelisin.

Geo

Üye
İşte onu diyorum kriter sen değilsin, forum kuralları. onun için senin belirlediğin konuşma kurallarının bi önemi yok ama sen belirt tabi nekadar boş olduğunu bilelim

AKE

Üye
Hiçbir profesyonel ekip gerçek para ile ödül vermez, vermemeli. Herkesin katılabileceği e-spor turnuva etkinlikleri düzenlenip bir ödül belirlenebilir ama csw kazan 5000 al, np kas 1000 al gibi saçma sapan private server etkinlikleri kaliteyi düşürür, iş para yatır para kazana döner, ne kadar kanser varsa oyuna doldurur.

ZERONKRAL

Üye
Kardeşim uslüplara felan bak zaten hepsinin bir slota çöküp bura benim dicek tarzda insanlar olduğunu kendileri dışında kimsenin fikrine saygısı olmayan birileri olduğunu anlarsın zaten ondan takma onları.
Bunun dışında ödül havuzu sistemine normal e-spor olarak olmayarakda solo oyuncular içinde pve alanlarında yapılacak çeşitli aktivitelerle elde edilcek pus itemleri,premium,runeler,kostümler,kozmetik eşyalar,petler,Belirli sitelerde indirimler gibi ödüller koyarlarsa o aktiviteleri insanlar yaparken sıkılma oranları azalır bir hedefleri olduğu için o hedefe odaklanabilirler.
Seni tebrik ve takdir ediyor saygıyla selamlıyorum..muck

GrauerWolf

Üye
İşte onu diyorum kriter sen değilsin, forum kuralları. onun için senin belirlediğin konuşma kurallarının bi önemi yok ama sen belirt tabi nekadar boş olduğunu bilelim
'' Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada aşırı sayıda istenmeyen (Spam) mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır.'' Forum kurallarının ilk cümlesini şuraya bırakır '' Kaba '' kelimesinin altını çizerek değindiğim konunun yanlış olmadığını belirterek usulca ayrılırım. Ben mesajımı ortaya yazdım o kadar adamın içinden sen üzerine alındın kimin boş olduğunu da bu şekilde anlamış olduk der ve bu konuda son mesajım olduğunu belirtirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt