Öneri Ödüllü Raporlama Sistemi

swatter

Üye
Hile kullanımına burada da rastlayacağımıza emindim öyle de oldu, nihayetinde bazı şeyleri daha ekonomik ve az gayretle kazanmak isteyen oyuncularımız hiçbir zaman eksik olmayacaktır. Önerim raporlama sistemine oyuncuları teşfik etmeniz. Oyunun güvenliğini, güvenilir bir oyun deneyiminin ön hazırlığını ve sürecin devamını siz oyun görevlilerinin yapması gerekiyor. Lakin hilecilerden ve kural ihlali yapan oyunculardan şikayetçi olan insan sayısının azalmadığını yaptırımların zayıf olduğunu ( örnek; globalde chatte item satanların sohbet yasaklanmasını umursamadığını) gördüm ve takibinizin zayıf olduğu düşüncesine sahibim, özetle oyuncuların geri bildirimine ihtiyacınız var. Bu sebepten ötürü oyuncuları bildirim yapmaya teşvik edici özellikler getirmenizin faydasını göreceğinizi düşünüyorum, atıyorum belirli bir sayıda başarılı hile & kural ihlali bildirimi yapan oyuncu X ödülünü alsın veya belirli bug ve hata raporlayan kişi Z ödülünü alsın gibi çünkü ben genelde hile bildirimi yaparken harcadığım vakti göz önünde bulundurduğumda tekrar yeni bir bildirim yapmak aşırı külfet geliyor ve es geçiyorum, hile raporlamamın bana da faydası var biliyorum ama yine de külfet geliyor, bu yüzden teşvikin gerektiğini düşünmekteyim.

Hydrogen

Üye
Katılıyorum fakat yönetim şuanda kulak tıkıyor 2 gün önceki konumu sildiler :) şikayet kabul etmek istemiyorlar ayrıca neden silindi diye pm attığımda 2 gündür cevap alamadım hayırlısı diyorum. Göz ardı etmeye devam edin diyorum yönetime tarafsız kalamıyorsunuz hatanızıda kabul etmiyorsunuz. Yapılan işi sizde yapabilirsiniz sizde yapına getiriliyor rise online yapan şeyin kullanıcıya yönetimin yada yayıncı firmanın destek vermesi gerekiyordu malesefki yalnız kaldık :)

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Katılıyorum fakat yönetim şuanda kulak tıkıyor 2 gün önceki konumu sildiler :) şikayet kabul etmek istemiyorlar ayrıca neden silindi diye pm attığımda 2 gündür cevap alamadım hayırlısı diyorum. Göz ardı etmeye devam edin diyorum yönetime tarafsız kalamıyorsunuz hatanızıda kabul etmiyorsunuz. Yapılan işi sizde yapabilirsiniz sizde yapına getiriliyor rise online yapan şeyin kullanıcıya yönetimin yada yayıncı firmanın destek vermesi gerekiyordu malesefki yalnız kaldık :)

Öncelikle forum kurallarına uygun konu açmıyorsunuz bu yüzden konunuz kaldırıldı.

6. Kanıtlı veya kanıtsız olarak, birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikler oluşturmak kesinlikle yasaktır. Oyun ve forum üzerindeki oyuncular için şikayetlerinizi ilgili platformun destek bileti sistemini kullanarak yetkililere bildirin.

ataknkaya55

Üye
Valla Bir cok kez sorun oldugunda ilettin forum yada oyun içi ticketlerle hic goz ardı edildigine sahit olmadım en kısa sure ıcınde her zaman donus yapılıyor.

TatakDumTiss

Üye
Bu oyunun güvenlik onlemlerini diğer oyunlarla karşılastırmayın lutfen. Oyunda hile yok. 1 senedir 1 kişinin hile olduguna ne rastladım nede duydum. Ayrıca oyun içerisindeki ticketlara cok cabuk dönüş yapılıyor bu konuda içiniz rahat olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt