Offline pazar için tarih? EAC nedeniyle farklı oyun oynayamıyorum.

therepower

Üye
merhaba,
Bildiğiniz üzere birçok oyun artık Easy Anti-Cheat kullanıyor ve rise online açıkken bu oyunların hiçbirine giremiyorum. Çarı pazara bıraktığımda bilgisayarda yapabileceklerim kısıtlı kalıyor.
Offline pazar özelliğinin geleceği tarih yakın mı acaba? Birçok arkadaş bu soruya cevap arıyor.

Paris

Üye
Merhaba,

Net olarak bir tarih bilinmemekle tamamen hazır olduğunda oyuna eklenecektir.

Alkoer

Üye
Merhaba,

Net olarak bir tarih bilinmemekle tamamen hazır olduğunda oyuna eklenecektir.
Cevabınızı anlayışla karşılıyorum ama sanki bu konuda biraz ağır davranıyorsunuz. Bana sorarsanız bu offline pazar ve özellikle AH, bu yapılan son güncellemedeki makro hariç herşeyden önemli. Rpg bir oyunda gelişim için ticaret mecbur ve şuanki sistem inanılmaz derecede geri çağda. Bir yandan oyunu oynarken diğer yandan hiç zahmet etmeden itemleri satabilsek harika olurdu.

Paris

Üye
Cevabınızı anlayışla karşılıyorum ama sanki bu konuda biraz ağır davranıyorsunuz. Bana sorarsanız bu offline pazar ve özellikle AH, bu yapılan son güncellemedeki makro hariç herşeyden önemli. Rpg bir oyunda gelişim için ticaret mecbur ve şuanki sistem inanılmaz derecede geri çağda. Bir yandan oyunu oynarken diğer yandan hiç zahmet etmeden itemleri satabilsek harika olurdu.
Yetkilerim dahilinde verebileceğim tüm desteği verdiğimden emin olabilirsiniz. Biz sadece sizleri bilgilendirmekle görevliyiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt