Offline pazarda ki itemlerimiz silindi

ALFATURK

Üye
Merhaba,

Offline pazarda olan tüm itemlerimiz silindi.

Rollback vb. bir planınız var mıdır ?

Teşekkürler.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Bu konu hakkında sizleri daha önce uyarmıştık. Offline Pazar üzerindeki mevcut bir problemden dolayı, önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Problem çözüldüğünde tekrar bilgi verilecektir.

ALFATURK

Üye
Bu uyarıyı oyun içerisinde sürekli tekrarlayarak mı yaptınız, nerden yaptınız bu uyarıları ?
Server'ı resetlemeden ya da kapatacağınızı belirtmeden önce bir '' NOTICE '' geçmeden neyi nasıl takip edebiliriz.
Ciddi manada kişisel olarak hadi ben kaçırdım bu duyuruyu, şu an '' DORION '' da olan herkes kaçırmış olamaz dimi ?
Genel bir kaos var şu an, acil olarak bir çözüm bulmanız dileğiyle.

husko241

Üye
Merhaba, e koymayalım tamam da , uyarıyı görmedik keşke oyundan bi GM duyurusu falanda yayınlasaydınız pazarların çoğu offline :). Ayriyeten Online koyup 2-3 gün bi item satmaya çalışmakta zor geliyor yani.
Foruma üye olmayan büyük bir kitle var , bu foruma değil direk oyunu takip eden kitlenin oyunu bırakmasına kadar gidecektir. Forumlara girmeyen sadece oyunla muhatap olan büyük bir kitle var neticede. Oyundan duyuru geçmenizi şiddet ile tavsiye ederim.
Üzerine , kısa bir rollback atabilirsiniz diye düşünüyorum üzerinden çok bir zaman geçmeden önce. Bırak offline ı online pazar kurmaya korkar oldu millet :D.

Vision

Senior Moderatör
Bu uyarıyı oyun içerisinde sürekli tekrarlayarak mı yaptınız, nerden yaptınız bu uyarıları ?
Server'ı resetlemeden ya da kapatacağınızı belirtmeden önce bir '' NOTICE '' geçmeden neyi nasıl takip edebiliriz.
Ciddi manada kişisel olarak hadi ben kaçırdım bu duyuruyu, şu an '' DORION '' da olan herkes kaçırmış olamaz dimi ?
Genel bir kaos var şu an, acil olarak bir çözüm bulmanız dileğiyle.
Hem oyun içi hem discord üzerinden birçok kez duyuru yaptık. Alfa aşamasında size oyunun %100 sorunsuz olacağını ve eşyaların hiçbir şekilde kaybolmayacağını kimse garanti edemez. Eşyaları kaybolan kullanıcılar özelden nick iletebilir, geliştirici ekibe iletelim.

ALFATURK

Üye
Bence kişisel olarak taleplere girerseniz çıkamazsınız bu durumdan.
Rollback yaparak 1 saat geriye çekin tüm her şeyi.
Alfa aşamasında sizlerden 4-4'lük bir performans beklemiyoruz.
Discord üzerinden yaptığınız uyarıları kaçırabiliriz herkes DC kullanmıyor, oyundan NOTICE geçebilirsiniz otomatik 1 saat aralıklarla alttan yazı geçecek şekilde.
Biz bize değer verdiğinizi hissetmek istiyoruz.
ALFA' süreçlerinde bıraktığınız izlenim insanlarda ileriye yönelik bir planlama yapacaktır.
Süreç 1 kişinin iteminin silinmesi veya kaybetmesi değil, şu an DORION '' Item Holder '' NPC'sinde herkes isyan modunda ve lütfen bir dikkatsizliğinizi
'' ALFA SÜRECİNDE OYUN '' cümlesine bağlamayın..
Önden uyarın insanları '' Servera reset atılacaktır, Offline pazarlarınızı bozmanızı rica ederiz. '' demek '' ALFA '' sürümüyle kesinlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.

SaulGoodman

Üye
Merhabalar,

Benim de offline pazarda itemlerim kayboldu, sinister +7 vardi en önemi olan o , oyun ici nick : SaulGoodmann

sabaney

Üye
50 kere uyardılar her yerden alfa sürümünde böyle şeyler olur ona göre oynayın diye kimse ağlamasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt