Ofline pazar sorunu

Titaniumtira

Üye
Merhaba hayırlı akşamlar
Oyunu gayet başarılı buluyorum knight online oynadigim ilk günlerini hatırlatıyor emeği ve desteği olan herkeze teşekkür ederim
Yeni oyun olduğu için muhakkak hatalarıda olacaktır eski bir KO oyuncusu olduğundan itemlerin önceliğini az çok anlıyorum bu yüzden önceliğimin lvl kasma yada pk gibi aktivitelerde değil pazar kurarak geçiriyorum son 2 gündür ofline pazara koyduğum itemleri bir şekilde silindi konuyu telefondan actigim için resim ve video yüklemesi yapamayacağım
Normal itemleri +7 ye basıp nakit kasmakla uğraşmaktayım işim dolayısı ile fazla online olamadığından bu şekilde keyif alma derdindeyim kurduğun pazarın takibini can barının altındaki H tuşundan takip ediyor yada destroy marchant diyerek pazarı bozabiliyorduk son iki gündür kurduğum pazarı otomatik bozuluyor itemleride alamıyorum bir kaç yerde arkadaş konu ile ilgili maradondaki npc den alınıyor gibi cevap verip geçiştiriyor npc yi biliyorum tıkladığında ekran boş yenileme ye tikliyorum gene gelmiyor 2 gündür bu şekilde sorun devam etmekte yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Titaniumtira

Üye
Resim ve video yüklemesi yarın konu altına eklenecektir şuan işte olduğundan dolayı konuya ekletemedim

xxAegnor

Üye
Offline pazarda benimde itemlerim kayboldu. Ve şuan aşırı lazımlar ancak geri alamıyorum. Geri gelme şansı varsa gelirse çok iyi olur. Yetkililer bir cevap verirse bu konu hakkında güzel olur.

xxAegnor

Üye
Son patch ile offline pazar düzelti denmiş ancak yine ben offline pazar kuramıyorum. Giden itemleri de geri alma şansımız var mı birisi bişey yazsa keşke..

HUSREVSENPAi

Üye
3 Gündür pazar açamıyorum, ofline pazar kurdum itemi aldı ama pazar kurulmadı. bu bug hala fixlenmedi

Heywood

Üye
Ona ek olarak ben tezgahlara da hala çoğu zaman tıklayamıyorum. Dünkü patch'te çözüldüğü yazılmıştı halbuki.

ALFATURK

Üye
Pazar açılsa dahi offline pazarda sattığımız eşyaların paraları gelmiyor.
Tezgahların çoğu açılmıyor.
Maradonda aşırı derecede bir kasma var.
Ciddi manada optimizasyon sorunları mevcut.

Full ayarlarda oynuyorum ve sistemim şu

Ryz 9 5900x
Asus Rog Strix 3090 OC
32 GB RAM
Mp600 M.2 SSD 1 TB
2K Çözünürlük - 32''

Mavivatan

Üye
aynı durum ben dede var 2 defa ofline ürün koydum ne para ne mal gelen yok
3. yü de kuramıyorum nedense yan char la kurdum gelmezse işim zor sermaye gitti demektir yardım lütfen . geri alınan npc hangisi yazarsanız sevinirim

Nisshe

Üye
aynı durum ben dede var 2 defa ofline ürün koydum ne para ne mal gelen yok
3. yü de kuramıyorum nedense yan char la kurdum gelmezse işim zor sermaye gitti demektir yardım lütfen . geri alınan npc hangisi yazarsanız sevinirim
Rehberler kısmındaki Merchant rehberim var orada herşey yazıyor Merchantlar ile alakalı

xxAegnor

Üye
iyi güzel yazmışsın da askıdan nasıl kurtarıcaz pazarı? Bizim sorunumuz o.

skyvaleri

Üye
2 gundur bende offline pazar kuramıyorum :S benımde 2 tane degerlı ıtemım kayboldu

uturuncu

Üye
ben bugün kurdum ofline pazar öğlen vakitlerinde, 2 eşya hariç satılmıştı diğerleri, neyse satılmayanları da geri aldım. şimdi bu saatte denedim tam 20 dakikadır kurulmuyor, kuramadım. dorian veya krallığa geçince fark ettim başkalarının kurulu pazarları hemen yüklenmiyor/gözükmüyor. 3 - 4 dakika bekledim hala arada gözükmeye başlayan pazarlar vardı tamamının gözükmediğine de eminim.

mystic007

Üye
Benimde pazarın bozulmuyor istemler gitti ofline pazar özelliğini kullanamıyorum bir çözüm lütfen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt