Okçu 62-64 Skilleri

JormundgardTR

Üye
Uzun zamandır okçu olarak çeşitli serverlarda oynamış biriyim. Rise online da oyun içinde mageler fr skilleriyle bile karşı ırkı kitleyebilirken, warriorların ayak kırması %100 tutuyorken okçunun 62-64 lightning ve ice skilleri şansla tutması bazen 20 kez kullanmamıza rağmen tutturamamamız okçu jobu için bir haksızlık olarak düşünüyorum bu 2 skill için bence bir değişiklik getirilmeli skillerin %100 tutmasını hiç bir job için tabiki istemiyorum biraz daha adaletli olursa iyi olabilir.

raphael3427

Üye
abi sonuna kadar destekliyorun ne lightning ve ice tutmuyo bunlardan ziyade skill tutmuyor 10 defa sıkıyorum 2 tanesi tutuyo allaha sükür oda tutuyo yemin ederim oyundan soğudum artık

Soulless

Üye
ightning ve ice tutmuyo bunlardan ziyade skill tutmuyor 10 defa sıkıyorum 2 tanesi tutuyor 2 parti cz çıkıyoruz 1 kişiyi kovalıyoruz 1 dakika boyunca skiller tutmadığından komik bir durum

presto_86

Üye
ightning ve ice tutmuyo bunlardan ziyade skill tutmuyor 10 defa sıkıyorum 2 tanesi tutuyor 2 parti cz çıkıyoruz 1 kişiyi kovalıyoruz 1 dakika boyunca skiller tutmadığından komik bir durum
Durum o kadar mi vahim asasa dönmek de fayda var o zmn

LosTurcos

Üye
Okçu baştan aşağı fail, iyi bir elden geçmesi lazım

Miman

Üye
Ben defalarca okçulara sadece bu lighting ve ice yüzünden öldüm. Asasım bu arada.Magelerede aynı şekilde.Warriora da öldüm.Bence ayarı yerinde.Yoksa 6 okçudan 4 tanesi tuttursa , 6 warriordan 4 tanesi tuttursa, 6 mageden 4 tanesi tuttursa, ben de okçu yada mage oynardım.Adam kaçarken ya kilitlerdim yada ice atar slowlardım.Ne adam yaklaşırdı ne kaçardı. İYİ BAYRAMLAR..

DESTUR

Üye
Şuana kadar herşey okçunun aleyhine herşey

JormundgardTR

Üye
Ben defalarca okçulara sadece bu lighting ve ice yüzünden öldüm. Asasım bu arada.Magelerede aynı şekilde.Warriora da öldüm.Bence ayarı yerinde.Yoksa 6 okçudan 4 tanesi tuttursa , 6 warriordan 4 tanesi tuttursa, 6 mageden 4 tanesi tuttursa, ben de okçu yada mage oynardım.Adam kaçarken ya kilitlerdim yada ice atar slowlardım.Ne adam yaklaşırdı ne kaçardı. İYİ BAYRAMLAR..
ben okçu oynuyorum mage fr si kitliyor lr si değil FR, warriorlara karşı oynuyorum her ayak kırması %100 tutuyor ben skillerin %100 tutuyorsa herkesin tutmasını tutmayacaksa da hiç kimsenin %100 tutmamasını savunuyorum ayrıca sadece çalışmayan 62-64 skillerim değil vurduğum damage kaynağım olan 60 skilim 5 kere atıyorsam 1 kere tutuyor her vuruşta ok manam gidiyor ama damage göremiyorum hiç bir yere çarpmasa da yolladığım ok şuan her şey okçunun aleyhine diyen arkadaş gelsin attığı skilleri tutmasın öyle konuşsun

XANDER

Üye
bence cok saçma bir konu. bende okcu oynuyorum ve skillerimin yüzde 60 70 i kesinlikle tutuyor forum u böyle boş konularla doldurmazsan sevinirim. hatta okcunun 60 skili fazla bile vuruyor umarım en yakın zamanda nerf gelir xd

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt