Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

STONKS

Üye
Dün güncellemeden önce 3lü skili ile 870-900 vurduğum moba güncelleme sonrası 740-760 vuruyorum. Tabi 10 skilin 5i vurmuyor o ayrı bir konu.
Bu damage azaltılması neden ? Herşeyimiz çok mu iyidi okçu olarakta damagemizi kıstınız ? Bu kadarmı nefret ediyonuz bizden ya

Frox

Üye
Evet bizde aynı sorunu yaşıyorduk foruma bir bakayım dedim konusu acılmış . En azından damageler düşüyorsa gidip yazsalardı güncelleme notlarına .

JohnPlane

Üye
arkadaş zaten herhangi bir skill isabet etmiyor birde dmg azaltmak nedir

SiNiSTeeR

Üye
ben çözemedim oyunu imkansız hale getiriyolar kendileri kaybeder

STONKS

Üye
Hayır ben anlamıyorum okçu oynanmasını mı istemiyor yönetim. Sadece yaptık demek için mi yapılmış bu job ? Zaten azdı vurduğumuz damageler bunun için bir çok konu açtık, biz arttırılmasını beklerken dahada kısmak nedir ya ?

enokaptan

Üye
Güncelleme öncesine geri döndürseler daha iyi valla sadece BP nşn item atağı düşsün yeter kalanında oynamayın lütfen dahada bozuyorsunuz

GrejuwalTRl

Üye
Kardeşim madem okcu karakterinin illet geliyor oyunun yapımından itibaren sadece assas olarak bıraksaydınız hiç oyunun datasına okcu karakter eklemeseydiniz bıktırdınız artık..

mrhit

Üye
Altı yıllık bir okçu playeri olarak sayısız asas kestim, tam failed sorunu düzeldi derken damage düşürülmesi hayal kırıklığı oldu, okçu atakta ağır bir mobtur, adam kesmesi (mob değil) bir asasa göre daha uzun sürer. Hatta bu yüzden eski oyundaki wolf süresine hep karşı çıkmışımdır bu süre bir asas için yeterliyken bir okçu için yetersizdi. Umarım bu gibi farkları görerek jobları düzenliyorsunuzdur.

STONKS

Üye
Bir açıklama yapılmayacak mı bu konu ile ilgili ? Güncelleme notlarında da yazmıyordu.

thedarga

Üye
güncelleme notu eklenmemiş ki zaten sus payı gibi 2-3 madde yazıp geçmişler. onlarda bi önemi olmayan konular. her güncelleme sonrası okçu biraz daha oynanamaz hale geliyor. geçen güncelleme de pries açıyoduk şimdi herkez warrior açsın hadi :) sezonluk oyun sanki

cemde46

Üye
okçu damageleri azalmadı sadece arkadaşlar benim nacizane görüşüm yaratıklara ufak bir defans ve can eklemesi yaptılar buda ters tepti o yüzden yaratıklar bugda kalıyor(hızlı kesilen slotlarda oluyor genelde) bu seferde geçen olay gibi farketseler bile millete 2 3 gün dah pre vermemek için oyunu hemen açtılar yoksa bu sorun çözülürdü ama bakım süresini uzatmadılar yani anlıyacağınız oyun bir tarafa gidiyor ama ne tarafa bilemedim..... sağlıcakla kalın

fstab

Üye
Gelir birazdan drop oranlarinda olduğu gibi bir oynama soz konusu degildir deyip konuyu kapatırlar 15 saattir mob bugu atak yapmama sorunu cozulmemis kim takar okcunun atağı dusmus dusmemis cokta fifi adamlara göre

HeaveN

Üye
Okçu sıkıntıları büyük bende yaşıyorum asas geçcem yakında :)

etolord

Üye
Gelir birazdan drop oranlarinda olduğu gibi bir oynama soz konusu degildir deyip konuyu kapatırlar 15 saattir mob bugu atak yapmama sorunu cozulmemis kim takar okcunun atağı dusmus dusmemis cokta fifi adamlara göre
Mesele okçu un atağının düşmesi değil vurmuyor çar vurmuyor boşa sıkıp duruyor

KAYBERENN

Üye
damage düşüklüğü saçmalık zaten pasif kalan bi karakter ben okcu sevdiğim için oynuyorum ama balta vurmaları saçma geldi

apde230

Üye
bırak farm atmayı falan bu gidişle exp pt lere bile alınmayacak bi class haline getirdiniz Okçuyu elinize sağlık abi gerçekten. Bu buff nerf fikirlerini sizelere kim veriyo gerçekten anlamadım ya inanılmazsınız....

HeaveN

Üye
Çok mana harcadım boş skillere telafı ödül şart party almiyo kimse farm yapamıyorum nasil oynucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt