Sürekli bir hasar karşılaştırması görüyorum, özellikle bp ile kıyaslanıp diğer sınıfların hasarının yetersiz olduğu söyleniyor. Öncelikle bp oynayanlar savunma ve canından kendini mahrum bırakarak en fazla hasara ulaşmaya çalışıyor. Bu fedakarlığın karşılığını hasar artışı olarak alıyor ve gözden kaçırdığınız nokta bp oynayanlar %30 zırh kırma kullandıkları için hasarları biraz daha artıyor. Yüksek hasar potansiyeli bu sınıfa verilmiş bir özellik. Rogue sınıfı en üst zırhları giyip yüksek can ve savunmaya sahipken birde bp kadar hasar çıkarmasını isterseniz bu oyunda sınıf olmasın anlamına geliyor. Her sınıfın kendine ait özellikleri bulunuyor ve bütünüyle bir denge olması imkansız. Unutmayın eşitlik adalet değildir, önemli olan her sınıfı oynayan oyuncunun oyundan keyif alması. Birde kişisel görüşüm oynadığınız kanalda sunucu tarafında bir sıkıntı yoksa(fail almıyorsanız) 3-5 kombosunu fazlasıyla tatmin edici buluyorum.
Arkadaşlar rica ediyorum sürekli sınıf ve hasar karşılaşması konuları açmayın, sınıflar arası dengesizliğin olduğunu düşünüyorsanız bile ondan önce düzeltilmesi gereken hata ve eksiklikler var. Sizin gördüğünüzü yönetim de görüyor sadece zamana ihtiyaçları var. Önceliğimiz oynanabilirliğin artması olmalı.