Öneri Okçu damage leri arttırılsın

STONKS

Üye
Merhaba. Kısaca şöyle izah edeyim okçu olarak 5li skili ile 1400-1500 vurduğumuz moba, warriorlar 4000-4500 priestler 5000den fazla vuruyor.
Tabiki damage farkı olacaktır, okçu olarak warriorla aynı damageyi çıkaralım demiyorum ama bu kadar da büyük bir uçurum olması normal mi ?

Adv3NN

Üye
okcu şuanda oyunda en yüksek dmg atan karakter bu arada bilgin olsun bende 2085 ap li bpyim bu ap yapmak icin 10 15 gb yakın para harcıyoruz adam 1 bow alıyo +7 shitshooter diye benden fazla vuruyor sürümden kazanarak cok serı vuruyor sizin fpsler internetler kötü ondan kaynaklı tam randıman oynayamıyorsunuz okcuyu

OBRE

Üye
Arkadaslar bu okucuyu öven arkadas hic okcu oynamamis ne dedigini bilmemekle birlikte en guclu karakter onun oynadigi olsun isteyen oyunun iyiligini degilde kendini dusunen %100 malum oyundan gelmis birisi. Kesinlikle bu arkadasimizin sallamalarina inanmayiniz oyunun şuan ki farmda ve ws de en gucsuz karakteri teke tek için okçudur acilen bufflanip dengelenmesi gerekmektedir. Döner ekmekci yorumları boştur...

STONKS

Üye
okcu şuanda oyunda en yüksek dmg atan karakter bu arada bilgin olsun bende 2085 ap li bpyim bu ap yapmak icin 10 15 gb yakın para harcıyoruz adam 1 bow alıyo +7 shitshooter diye benden fazla vuruyor sürümden kazanarak cok serı vuruyor sizin fpsler internetler kötü ondan kaynaklı tam randıman oynayamıyorsunuz okcuyu
İyiki okçuyu kendim oynuyorum da tecrübe ediyorum hergün yoksa inanabilirdim söylediklerine Okçunun 5-3 kombosuda öyle matah bir yanı yok ortalama bir kombo 1.2saniyede tamamlanıyor, ben 1.2 saniyede 1500+900:2400 damage çıkarabiliyosam (ki böyle bişey olmuyo illaki bazı dmg ler sekiyo 50-60vuruyolar) siz 0.8 saniyede 5000den fazla damage çıkarıyorsunuz. Yani benim önerim/sitemim/ricam şu oyunu yapan kişilere yani yönetime. Biliyosunuz işte okçu patates bu haliyle bizahmet düzeltinde bizde verdiğimiz bu kadar emeği bir kenara atıp sıfırdan warrior kasmakla uğraşmayalım.

OBRE

Üye
İyiki okçuyu kendim oynuyorum da tecrübe ediyorum hergün yoksa inanabilirdim söylediklerine Okçunun 5-3 kombosuda öyle matah bir yanı yok ortalama bir kombo 1.2saniyede tamamlanıyor, ben 1.2 saniyede 1500+900:2400 damage çıkarabiliyosam (ki böyle bişey olmuyo illaki bazı dmg ler sekiyo 50-60vuruyolar) siz 0.8 saniyede 5000den fazla damage çıkarıyorsunuz. Yani benim önerim/sitemim/ricam şu oyunu yapan kişilere yani yönetime. Biliyosunuz işte okçu patates bu haliyle bizahmet düzeltinde bizde verdiğimiz bu kadar emeği bir kenara atıp sıfırdan warrior kasmakla uğraşmayalım.
Okcunun hem guclendirilip hemde şu oyunda ki ya lagi duzeltmeleri yada 3 5 yaparken fail alinmayacak derecede skill degistirilmeli

sanne2

Üye
Okçu çok güçlü demiyorum da hangi moba priest 4k warrior 4k vururken okcu 1.5k vuruyor söyler misin? Priest arkadaşımla gidip deniyelim doğru mu.

STONKS

Üye
En kolay hemen 5dk da deneyebilirsiniz gidin soothsayer a okçu 1.2k -1.3k vururken priest 4k dan aşağı vurmuyor. Buyrun denemesi bedava. Diğer moblarda da aynı oran korunuyor. Mesele graveguard da okçu 600-700vuruken priest yine 1.4-1.5k dan aşağı vurmuyor. Diğer tüm moblarda oran bu şekilde devam ediyor. Yani baya bir sinir bozucu bir durum yanımdaki arkadaşta bende görev itemleri taktığımızda ben 5li ile 600vuruken onun 1.5k vurması yada ben 1.2k vururken onun 4k vurması.
Birde beni kimse yanlış anlamasın lütfen ben diğer jobların damagesinin kısılmasını kesinlikle istemiyorum zaten oyun yeterince zor. Sadece okçunun damageleri çok düşük bu yüzden yükseltilmesini istiyorum.

thedarga

Üye
katılıyorum. ben makro kullanmıyorum. lag var 3-5 te çalışamıyorum çoğu zaman. %240 la çekip sadece 5 ok la kesiyorum 1300-1500 dmg yapar buda.. 1.5 saniyede 56-57 moba attığımız dmg bu. 53 pri aynı zamanda +7 paper set/görev itemi ile 2k+ dmg atıyor aynı moba :( ben neden kastım 61+ oldum peki?

Jacques

Üye
Warriorun 5k vurduğu moba 1500 mü vuruyorsun? Senin okçu bozuk iyi bir okçu 65 warriordan çok daha seri slot dönüyor.

STONKS

Üye
Warriorun 5k vurduğu moba 1500 mü vuruyorsun? Senin okçu bozuk iyi bir okçu 65 warriordan çok daha seri slot dönüyor.
Konuşmuş olmak için konuşmasak iyi olur. 5li ile 1500vurduğuma warior 4k 4.5k vuruyor dedim yukarıda okuyabileceğin gibi. Ayrıca bu dediklerimin hepsini test ettim. ''Bozuk'' ise oyunun sistemi bozuk. Görevlerden gelen eşyalar ve takılar ile yapılan atak karşılaştırması bu şekilde iki job arasında.

OBRE

Üye
Hadi warriorun mantıken rogueden güçlü olması doğalda priest okçunun yanında ne alaka ? saçma saçma yorum yapmayın oyun bilginiz epey zayıf gibi mmorpg ' lerde anladığım kadarıyla..

harmony

Üye
Sürekli bir hasar karşılaştırması görüyorum, özellikle bp ile kıyaslanıp diğer sınıfların hasarının yetersiz olduğu söyleniyor. Öncelikle bp oynayanlar savunma ve canından kendini mahrum bırakarak en fazla hasara ulaşmaya çalışıyor. Bu fedakarlığın karşılığını hasar artışı olarak alıyor ve gözden kaçırdığınız nokta bp oynayanlar %30 zırh kırma kullandıkları için hasarları biraz daha artıyor. Yüksek hasar potansiyeli bu sınıfa verilmiş bir özellik. Rogue sınıfı en üst zırhları giyip yüksek can ve savunmaya sahipken birde bp kadar hasar çıkarmasını isterseniz bu oyunda sınıf olmasın anlamına geliyor. Her sınıfın kendine ait özellikleri bulunuyor ve bütünüyle bir denge olması imkansız. Unutmayın eşitlik adalet değildir, önemli olan her sınıfı oynayan oyuncunun oyundan keyif alması. Birde kişisel görüşüm oynadığınız kanalda sunucu tarafında bir sıkıntı yoksa(fail almıyorsanız) 3-5 kombosunu fazlasıyla tatmin edici buluyorum.

Arkadaşlar rica ediyorum sürekli sınıf ve hasar karşılaşması konuları açmayın, sınıflar arası dengesizliğin olduğunu düşünüyorsanız bile ondan önce düzeltilmesi gereken hata ve eksiklikler var. Sizin gördüğünüzü yönetim de görüyor sadece zamana ihtiyaçları var. Önceliğimiz oynanabilirliğin artması olmalı.

STONKS

Üye
Sürekli bir hasar karşılaştırması görüyorum, özellikle bp ile kıyaslanıp diğer sınıfların hasarının yetersiz olduğu söyleniyor. Öncelikle bp oynayanlar savunma ve canından kendini mahrum bırakarak en fazla hasara ulaşmaya çalışıyor. Bu fedakarlığın karşılığını hasar artışı olarak alıyor ve gözden kaçırdığınız nokta bp oynayanlar %30 zırh kırma kullandıkları için hasarları biraz daha artıyor. Yüksek hasar potansiyeli bu sınıfa verilmiş bir özellik. Rogue sınıfı en üst zırhları giyip yüksek can ve savunmaya sahipken birde bp kadar hasar çıkarmasını isterseniz bu oyunda sınıf olmasın anlamına geliyor. Her sınıfın kendine ait özellikleri bulunuyor ve bütünüyle bir denge olması imkansız. Unutmayın eşitlik adalet değildir, önemli olan her sınıfı oynayan oyuncunun oyundan keyif alması. Birde kişisel görüşüm oynadığınız kanalda sunucu tarafında bir sıkıntı yoksa(fail almıyorsanız) 3-5 kombosunu fazlasıyla tatmin edici buluyorum.

Arkadaşlar rica ediyorum sürekli sınıf ve hasar karşılaşması konuları açmayın, sınıflar arası dengesizliğin olduğunu düşünüyorsanız bile ondan önce düzeltilmesi gereken hata ve eksiklikler var. Sizin gördüğünüzü yönetim de görüyor sadece zamana ihtiyaçları var. Önceliğimiz oynanabilirliğin artması olmalı.
Arkadaşım dikkat edersen bende zaten çıkarılan damage bp ile yada warrior ile eşit olsun demedim. Fakat arada bir uçurum var, görev itemli okçu ile görev itemli warrior arasında 2kat gibi devasa bir damage farkı var. Yani bu normal mi ?

BasaramadiM

Üye
Ben de okçu playeriyim 3 5 combosunda bir hasar eksikliği göremiyorum açıkçası bp'nin atağının biraz fazla olması normal gibi geliyor, 1pt okçu farmlıyoruz lag olmadığı sürece bizden kutu alabilen bir job yok açıkçası problemleri var mı okçunun evet çok büyük problemleri var lag dan dolayı bütün skillerin failed yemesi 3 5 combosunun çok fazla hata vermesi pk da sürekli failed yemek obje takılmaları vs okçunun eksiklikleri bitmez açıkçası ama 3 5 combo hasar eksikliğine pek katılmıyorum açıkçası

gkhandnc

Üye
Okçu oynamadığım için bilmiyorum ama , mantık olarak okçu uzaktan hasar verebilen bir char , warrior un yakından attığı hasarla kıyaslanması yanlış değil mi ? Okçu kaçarak uzaktan vurarak rakibi indirmesi gerekmiyor mu ?
Başta da dediğim gibi eleştirmek yada karşı görüş olarak değil sadece mantıken olması gereken bu. Ya da yanlış mı düşünüyorum?
+ olarak da bir okçu dibine kadar soktuysa bir warrior u zaten alamaması normal gibi geldi bana

Forjen

Üye
Görev itemleriyle hasar kıyası yapmışsın 3-5li ok kombosu yetersiz warriorlar bpler daha fazla vuruyor demişsin üstelik 1-1.5k hasara 4-4.5k hasar farkı var gibi pekala güzel kardeşim madem görev itemleriyle kıyasladın ben 58lvl görev zırh set el olarakta +6 spinning axe kullanıyorum o söylediğin hasarları ben wormda bile görmedim desem yalan olmaz + olarak 58 lvlim ve hala solo easy dungeonda bossu kesemiyorum(def hp atak sc basıyorum üstelik) ama gördüğüm kadarıyla +55 olan her okçu dungeonu rahat dönebiliyor. Benim çarım warrior değil mi acaba ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt