OKÇU DAMAGE SORUNU

darbe001

Üye
Okçu damageleri aşırı kötü çok az vuruyor mesela 3 lü ok ve 5 li ok slotta çatır çatır vurması gerekirken çok az damage çıkartıyor levelimizden düşük wariorlar bizim 2 3 katımız damage atıyor pkda aynı sorun aynı şekilde slotta damage çıkmıyor pk da damage çıkmıyor bunun acilen çözülmesi lazım en hızlı şekilde acil düzeltilmesse okçunun bir anlamı kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Scl

aykutbrt1

Üye
yanlış item takı ustunde olabılır mı veya skıl stat yanlıs vermıs olabılır mısın

aykutbrt1

Üye
yoo 90 hp full dex klasik okçu işde kardeş yıllarımı vermişim karaktere..
Milletimiz kızgın yine :D Kral sakin ol olabilir yıllarını vermen değiştirmez bir şeyi farklı oyun sonucta belkı baska vermen gerekıyodur bu oyunda ondan söyledim.

HeLpeR

Üye
Okçu damageleri aşırı kötü çok az vuruyor mesela 3 lü ok ve 5 li ok slotta çatır çatır vurması gerekirken çok az damage çıkartıyor levelimizden düşük wariorlar bizim 2 3 katımız damage atıyor pkda aynı sorun aynı şekilde slotta damage çıkmıyor pk da damage çıkmıyor bunun acilen çözülmesi lazım en hızlı şekilde acil düzeltilmesse okçunun bir anlamı kalmıyor.
Okçu gözünde büyüttüğün kadar değil ise okçu partisi kurmanı tavsiye ederim :)

Taun

Üye
okçu bu oyunda gerçekten çöp okadar 59a kastım fakat hiç tatmin etmiyor güncelleme gelmesini bekliyorum

NanoTech

Üye
3-5 combosu iş yapar umuduyla 56 kastım ve çöp olduğunu gördüğüm anda oyundan çıktım. Bug kullanma şansım olmadı. Elle exp kasmak zaten ölümdü iyice öldürdüler o yüzden düzgün bir güncelleme gelene kadar oynamayı bıraktım, sizede öneririm :D

Frostowl01

Üye
konuyu açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum mele karakterler zaten ZR vuruşu ile normal attack yapıyorlar lvline göre 200-300-400 bide üstüne skill atıyorlar onunda dmg eklersen okçu sıfır kalıyor. birde hunterlar hangi mmo, moba(adc gibi) vb gibi oyunlarda olurlarsa olsunlar dmg ilk üç içinde yer alıyorlar hatta ilk iki yani 50li lvllerde 450 600 dmg komik yani mobun canı 50k lütfen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt