Okçu Damage zayıflığı..

mmemati17

Üye
Oyunda okçu olarak solo oynamak oldukça zor. Damage bir warrior,asas,bp veya mageye göre oldukça düşük. 2 mage her hangi bir slotu seri döbebilirken yeri geliyor aynı slotu 4 okçu seri dönemiyor. Beraber başladığım aynı düzey görev itemi olan mage arkadaşım moblara 250-300 damage vuruyor ben 3lü ile toplam 150 düz 100 damage çıkarıyorum. Warrior keza 200-300 damage arası vuruyor. Ayrıca az vurmasına rağmen çok fazla mana tüketiyor skiller. Bir çok işlevsiz skillde bulunmakta. Düzenlemeye gidilmesse en iyi farm çarlarından okçu çok zayıf kalacak ve oynanmayacak duruma gelecek. Herhangi bir iyileştirme yapılma planlanıyor mu acaba?

Kjheron

Üye
Oyunda okçu olarak solo oynamak oldukça zor. Damage bir warrior,asas,bp veya mageye göre oldukça düşük. 2 mage her hangi bir slotu seri döbebilirken yeri geliyor aynı slotu 4 okçu seri dönemiyor. Beraber başladığım aynı düzey görev itemi olan mage arkadaşım moblara 250-300 damage vuruyor ben 3lü ile toplam 150 düz 100 damage çıkarıyorum. Warrior keza 200-300 damage arası vuruyor. Ayrıca az vurmasına rağmen çok fazla mana tüketiyor skiller. Bir çok işlevsiz skillde bulunmakta. Düzenlemeye gidilmesse en iyi farm çarlarından okçu çok zayıf kalacak ve oynanmayacak duruma gelecek. Herhangi bir iyileştirme yapılma planlanıyor mu acaba?
5li açık olmadığı sürece okçu ile farm yapamazsın

mmemati17

Üye
Hocam 3'lüde ne kadar vuruyorsan 5'li de de ondan 2 ok fazla vuruyorsun. (damage'in 200x3 iken 200x5 oluyor ok başına damage artışı yok maalesef.)
Demek istediğim bu zaten damage düşük. Pvpde de çok ezilecek bir karakter gibi görünüyor şuan. Aynı lvl itemli diğer joblara karşı bu kadar fark olmaması gerekli.

grow

Üye
kes
kesinlikle katılıyorum sana

Arhedain

Üye
Dostum bende okçuyum. Bu oyunda okçu solo takılamaz. Siz istiyorsunuz damageler diğer joblarla aynı olsun. Pk ya çıktığında yanına adam yaklaştırmazlar. 1 party okçu adamı oyundan soğutur.

mmemati17

Üye
Dostum bende okçuyum. Bu oyunda okçu solo takılamaz. Siz istiyorsunuz damageler diğer joblarla aynı olsun. Pk ya çıktığında yanına adam yaklaştırmazlar. 1 party okçu adamı oyundan soğutur.
Katılıyorum size fakat en azından pve de bir skill düzenlemesi olabilir çok kullanılmayan skill var. Moba fazla damage çıkartabilen skillerde konabilir mage gibi.

BelaOkuyan

Üye
damage düşmüş ama range daha uzak. olduğun yerden z skille orachle dönebiliyorsun. eğer güçlenirse alan kısalır, bence combo yapılabilecekse böyle daha iyi. bu sefer okçu nerflencek olan uzak skillerine olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt