okçu damageleri hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evooo11

Üye
merhabalar öncelikle herkese iyi oyunlar benim bir problemim var oyunda okçu karakterinin çok pasif kaldığını düşünüyorum özellikle farm slotlarında. Şu anda farm slotlarında genel olarak bp arkadaşlar dönüyor karakterim 65 full item bir okçu fakat 61 level görev itemli bir bp geldiğinde kutu alamıyorum yani bp karakteri mi bu kadar güclü yoksa okçu karakteri mi bu kadar zayıf anlamadım bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum

BaranRM_

Üye
merhabalar öncelikle herkese iyi oyunlar benim bir problemim var oyunda okçu karakterinin çok pasif kaldığını düşünüyorum özellikle farm slotlarında. Şu anda farm slotlarında genel olarak bp arkadaşlar dönüyor karakterim 65 full item bir okçu fakat 61 level görev itemli bir bp geldiğinde kutu alamıyorum yani bp karakteri mi bu kadar güclü yoksa okçu karakteri mi bu kadar zayıf anlamadım bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum
crying-baby.gif

Son düzenleme:

evooo11

Üye

cebraaa

Üye
anlamıyolar kardo , mage - bp devam anladıkları dilden oyna.

rapaic

Üye
İstiyosunuzki oynadığınız karakter her alanda güçlü olsun. ben Bp oynuyorum farmda rahatım ama death valleyde de yolda yürüyemez haldeyim. gelip bunu şikayet etmiyorum. olması gereken bu. Ayrıca 3-5 seri kombo yapan bir okcudan da kutu almak kolay değildir.

BaranRM_

Üye
İstiyosunuzki oynadığınız karakter her alanda güçlü olsun. ben Bp oynuyorum farmda rahatım ama death valleyde de yolda yürüyemez haldeyim. gelip bunu şikayet etmiyorum. olması gereken bu.
Kesinlikle haklısınız. Sayın rapaic sizin gibi futbol üstadının row hakkındaki düşünceleri bizim için cok özel

evooo11

Üye
İstiyosunuzki oynadığınız karakter her alanda güçlü olsun. ben Bp oynuyorum farmda rahatım ama death valleyde de yolda yürüyemez haldeyim. gelip bunu şikayet etmiyorum. olması gereken bu. Ayrıca 3-5 seri kombo yapan bir okcudan da kutu almak kolay değildir.
şu oyunda bp karakterini kaç kişi pk atmak için açıyor bp dediğin zaten farm karakteridir sizin de ödünüz kopuyor bpye nerf gelecek diye tabi okcu adamdizsin 5-6k okcu bp gelsin 61 lvl görev tokmağı ile slotu alsın adamdan mantık akıyor maşallah :)

CanavarHun

Üye
dread gibi ezik moblarda bir şey yapamazsın ama canı çok olan güçlü moblarda flame rock gibi okcu daha iyi aslında okcu daha güçlü sadece ilk vurusu geç yapıyo bence çok dengeli ilk vurustada hızlı olsa bütün slotları okcular alır bu seferde priestler ağlar simdi 2 tarafında dönebileceği slotlar var

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Bütün sınıfların yetenekleri eşit derecede ayarlı. Damage farkının bir çok nedenleri var, level farkı, item farkı gibi bir çok nedenleri var. Ve bu konuyla ilgili forumda aktif konular var lütfen aynı konuları tekrarlamayalım.
İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt