Okçu damageleri mi düşürüldü??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cebo534

Üye
Öncelikle hocam 24,5 yıllık MMORPG oyuncusuyum bu kadar yıl içerisinde toplam 53 MMO türü ve türevi oyunda deneyim elde ettim. Hocam sanırım söylemiş olduğumu anlamadın veya anlamak istemedin olarak düşünerek şunları söyleyeyim lütfen dikkatle dinle. Bu oyunda şuanda olan itemleri sen '' tamam ben güçlüyüm '' olarak veya '' itemler gayetine yeterli '' olarak telafuz ediyorsan başka MMORPG oyunlarıda oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
Oyun şuanda başlangıç evresinde üzerindeki itemler sadece seni diğer çarlara karşı '' eşit veya +1 '' duruma getirir fazlası değil. İstersen üzerine oyunun ''şuanda'' müsade ettiği herhangi bir 8 item koy fark etmez. Bu oyun başlangıç zamanındadır, item konusunda kısır durumdadır ileri '' genişleme paketleri '' ile oyun gelişir, item çeşidi çoğalır o zaman '' güçlü ve 10 gömlek fazla'' moda girmiş olursunuz, şuanlık isterseniz oyuna 100000 tl para vur istersen sabah akşam yatmadan hesap yap fark atamaz güçlüyüm diyemez ayrıca şu çar güçlü bu çar güçsüz diyemezsin. Çünkü kısıtlama var adam diyorki sana +8 son +65 son itemler bunlar gerisi sana kalmış. Bilmem anlatabildim mi.. Farklı perspektifler ile bakabiliyor olabiliriz, doğaldır olabilir. Bu sebeple söylemiş olduğum gibi fazlasıyla güçlü bir job/hero dur.
sen buraya hikaye anlatmaya gelmişsin belli prim yapmaya devam

MaRaKeSH

Üye
arkadaş mage alan vuruyor yeme novayı okçu ile mageyi nasıl kıyaslıyorsun, kör atacan, kür atacan, ice atacan, görünmezlik basacan wolf atacan swit basacan yetmedi bide okçuya yada asasa ezik dicen pes ya ne doyumsuz bir millet olduk. 2 pt okçu ile gezip serveri esir alırken iyi mageye kesilince olurmu böle şey haksızlık. hala jobların birbirine counter olduğunu anlayamamanız çok enteresan.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhabalar,
Damageler ile ilgili hiç bir değişiklik yapılmadığını belirtmek isteriz.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt