İstek Okçu damageleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StartXL

Üye
Oyunda genel olarak sorunlar var zamanla çözülecek şeyler sabırla bekleyeceğiz, ancak okçular moblara aşırı az vuruyor 50 level okçuyum 3'lü ok atarak zor kestiğim mobları diğer joblar daha rahat kesiyor.
Cz'de nasıl olur bilmiyorum ama moblara biraz daha vurması gerekiyor tek başına okçu aşırı etkisiz ve gereksiz şuan umarım bi düzenleme olur.

StartXL

Üye
Kesinlikle çözülmeli, işin kötüsü böyle olduğunu bilmediğim için görevlerden gelen tüm asas itemlerini çöpe attım sadece bowları aldım.
Yancı gibi party arıyorum ben kesemediğim için kesecek adamlar gelsin diye kötü bir durum.

Dilefruz

Üye
Oyunda genel olarak sorunlar var zamanla çözülecek şeyler sabırla bekleyeceğiz, ancak okçular moblara aşırı az vuruyor 50 level okçuyum 3'lü ok atarak zor kestiğim mobları diğer joblar daha rahat kesiyor.
Cz'de nasıl olur bilmiyorum ama moblara biraz daha vurması gerekiyor tek başına okçu aşırı etkisiz ve gereksiz şuan umarım bi düzenleme olur.
Konu yönetimin gündeminde. Sunucu problemlerinden sonra sorunlar teker teker çözülmeye başlayacak. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt