Okçu Hakkında İki Soru

Balerion

Üye
Merhabalar,
Evet pek okçu kalmadı ama hala devam eden varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

1.Okçulae normalde full dex ve atağa yonelik oynuyor ki biraz damage vurbailsin. Def hp ikinci planda cunku zaten uzaktan vuruyor. Ama uzaktan zaten kimse kesilmediği için ben milletin dibine girip 5li3lu yapmaya yonelik bir okcu dizdim, ve normale gore biraz daha defansif. Bunu bir tık daha defansif hale getirsem daha iyi olur mu? Seçenekler şunlar
  • scout 72 verip 820 def skili açmak. ( master skilleri acilmayacak ve en guclu uzaktan vurus skilim 60 skili olacak. Bu şekilde cok mu kotu olur)
  • vitality set ve black soul ring almak. Biliyorsunuz asaslar full boyle oynuyor. Ben vitality alıo test ettim ranger seti cikarinca direk 140 ap düştü. Asaslar icin bu sorun degil cunku her turlu 1200 damage vuruyorlar. Okcuda bu sorun olur mu? Ya da iş yapar mı?

2. Diger sorum şu, stepback. Son guncellemeden sonra atak yaparken stepback atamiyorum. Benim normalde taktigim şuydu, adamin dibine gir( ohh okcu ayagima geldi diye sevinecek ve direk ataga bslayacak) ben tam yatmadan once stebback atip damage yemeden damage vurarak kesiyordum. Artik bu senaryoda hicbir sekilde stepback atamiyirum. Benzer soeunu yasayan varsa yardimci olabilir mi? Skill gec basiyor değil, hp 3kya indigi gibi stepback atmaya çalışip ölene kadar defalarca denedim calismiyor.

Simdiden tesekkurler

Balerion

Üye
Yok mudur fikir verecek bir cengaver, niye calismiyor bu stepback :(

GizliPriest

Üye
Macro açıkken çalışmaz buglanir stepback :D neyseeee diğer konulara gelelim. Benim sevdigim tarz okçu oynamayı tercih etmişsin Fighter Arcy diyorum ben kombine :) bu kombinle rahatça farm atarsin gelipde hiç bir asas seni kesemez 70skill olmadan pk naunau. Vitality set çok hasar düşürüyor okcuda true dmg yok 3 ve 5 li ok hasarini poisondan alıyor. Okçu da bir çok hata mevcut. 5li ve 3lu ok zaten bozuk R hasarindan daha az vuruyor ve oyunda her takı poison resistance veriyor herşey okcunun antisi. Neyse Fighter Arcy oynamak istiyorsan vitality değil Ranger ve black moon tavsiye ederim. Eline de tabi ki vixen falan değil War bow (baba bow)+7 koyucaksin. İmperial setini yapicaksin. 820 def yerine %5 fiziksel defans açman yeterli olucaktir. Master da ki %5 hasar azaltmada önemli. ice ve light Arrow önemli 5li 3lu kombo yapabilmen için.

Balerion

Üye
Macro açıkken çalışmaz buglanir stepback :D neyseeee diğer konulara gelelim. Benim sevdigim tarz okçu oynamayı tercih etmişsin Fighter Arcy diyorum ben kombine :) bu kombinle rahatça farm atarsin gelipde hiç bir asas seni kesemez 70skill olmadan pk naunau. Vitality set çok hasar düşürüyor okcuda true dmg yok 3 ve 5 li ok hasarini poisondan alıyor. Okçu da bir çok hata mevcut. 5li ve 3lu ok zaten bozuk R hasarindan daha az vuruyor ve oyunda her takı poison resistance veriyor herşey okcunun antisi. Neyse Fighter Arcy oynamak istiyorsan vitality değil Ranger ve black moon tavsiye ederim. Eline de tabi ki vixen falan değil War bow (baba bow)+7 koyucaksin. İmperial setini yapicaksin. 820 def yerine %5 fiziksel defans açman yeterli olucaktir. Master da ki %5 hasar azaltmada önemli. ice ve light Arrow önemli 5li 3lu kombo yapabilmen için.
Hocam tesekkur ederim deneyeceğim bunları.
Stepback konusunu tekrar denedim de acaba karşimdaki seri skill+r yapiyor diye stepback atamıyor olabilir miyim? Eskiden boyle bir sorun yoktu son patch ile oldu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt