Okçu kalabalığı, Warrior vurmuyor, Mageler OP, Priestler bilmem

caki

Üye
Cümleten kolay gelsin. İlk olarka belirtmek istediğim Rogue'lar. Çok fazlalar. Sunucuda başka class kalmadı. Bence Rogueların sayısının azaltılması adına Wolf'ları nerflenmeli. Attackları çok fazla. Defansları çok fazla. bilemedim.

İkinci olarak Warriorlar'ın resistansı gerçekden çok düşük. Bence arttırılsın. Birazda Damage Bufflanabilir. Yani Buffsız bir Warrior olarak Death Valleyde iş yapamıyorum.

Bir de mageler Çok vuruyor. Defansları çok yüksek. 2 mage pt bir warrioru anca alıyor. Bence 3 pt alsa daha hoş olur.
(bundan sonrası karusça değil)
Priestler çok güzel. dikkatim dağılıyor.

Gördüğüm sorunlara değinmeye çalıştım. Umarım küfür yemem.

Şarapçıoğlu

Üye
Knk bir waryor toplamda 20den az mage tarafından öldürülebiliosa o oyunda adaletsizlik vardır. Bir waryor 20 mage arasına dalıp hepsini dağıtabilmeli.
Okçular mageleri tek skillde öldürebilmeli, okçular çok güçsüz olmuş.
Asaslara yeni skill eklenmeli skile basınca en yakındaki mageye ışınlanıp otomatik olarak 3 skili birden animasyonsuz şekilde anında atabilmeli.
Priestler magelere debuff attığı anda atak yapılmasına gerek kalmadan mageler ölmeli. Priestleri bu açıdan geliştirmeleri lazım biraz güçsüz olmuşlar.

detawh14432

Üye
Knk bir waryor toplamda 20den az mage tarafından öldürülebiliosa o oyunda adaletsizlik vardır. Bir waryor 20 mage arasına dalıp hepsini dağıtabilmeli.
Asaslara yeni skill eklenmeli skile basınca en yakındaki mageye ışınlanıp otomatik olarak 3 skili birden animasyonsuz şekilde anında atabilmeli.
Priestler magelere debuff attığı anda atak yapılmasına gerek kalmadan mageler ölmeli. Priestleri bu açıdan geliştirmeleri lazım biraz güçsüz olmuşlar.
yoo warrior gayette güzel boş yapma mage oynuyosun diye ağlama burda bebe seni

emremarg

Üye
Bence de :Dddddd

ZazaCapitan

Üye
şaka bir yana bu lightning mage ne yapıyor stun yok slow yok hasar yok bir tek 65 levelda tp olayı geliyor o da başka biriyle yer değiştirmeymiş şimdi bunu kim niye oynasın

Şarapçıoğlu

Üye
şaka bir yana bu lightning mage ne yapıyor stun yok slow yok hasar yok bir tek 65 levelda tp olayı geliyor o da başka biriyle yer değiştirmeymiş şimdi bunu kim niye oynasın
knk o skill buglı. normalde o skill ile direkt karakterler değişiyor. misal gm üzerinde kullanırsan sen gm oluyorsun gm de oyuncu oluyo ama buglı işte çalışmıo
yoo warrior gayette güzel boş yapma mage oynuyosun diye ağlama burda bebe seni
şu yorumu ciddiye alarak zekanı ortaya koydun teşekkürler :D

caki

Üye
Gereksiz bir konu olmuş. Düzen böyle güzel.
ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum. anlamak istediğin zaman mantıklı şeyler oluşuyor. fikrimi değiştirdiğim noktalarda var cahilliğimden ötürü, ama düşünürsen bazı problemleri anlatıyor. Lütfen gözünüzü kullanarak okumayınız :(

Son düzenleme:

Resquection

Üye
ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum. anlamak istediğin zaman mantıklı şeyler oluşuyor. fikrimi değiştirdiğim noktalarda var cahilliğimden ötürü, ama hala beynini kullanarak okuduğunda bazı problemleri anlatıyor. Lütfen gözünüzü kullanarak okumayınız :(
Ortamı gerecek bir söylemim olmadı, nedir bu laf sokma telaşı ? Ortada değiştirilecek bir şey olmadığını söylüyorum, hakaret edenlere saldır ufaklık.

returnkillah

Üye
Ben bir warrior oyuncusu olarak şunu söylemek istiyorum; mage ekipler tek atıyor vs doğru fakat bunu kendi stratejinizle çözebilirsiniz. lwl 65 canlar düşük karakterleri hp uzerıne yaparsanız rahat bir pk atabilirsiniz.

caki

Üye
Ortamı gerecek bir söylemim olmadı, nedir bu laf sokma telaşı ? Ortada değiştirilecek bir şey olmadığını söylüyorum, hakaret edenlere saldır ufaklık.
hakaret: bir kimseye, bir şeye karşı kullanılan küçültücü söz ya da aşağılayıcı, küçük düşürücü davranış, onura dokunma, onur kırma.

Ben gereksiz diye, küçük düşürücü ve düşünülmeye gerek olmayan bir konu olduğunu, idda ettiğini hissettim. Bende gözünüzle okumayıp, yazıklarımı düşünürseniz, mantıklı söylemler olduğunu söyledim. Özür dilerim. Lütfen gözünüzle okumaya devam ediniz. Yoksa biz velet oluyoruz.

Sana Contra ft. Orking'den Şeytanın kuklalarını armağan ediyorum. Diğer insanlar yanlış anlamamsı için. Kendimi küçümsüyorum şarkıyı paylaşarak. Lütfen ayrım yapıp taraf seçmeyin, ayrışmayın.

Son düzenleme:

Resquection

Üye
hakaret: bir kimseye, bir şeye karşı kullanılan küçültücü söz ya da aşağılayıcı, küçük düşürücü davranış, onura dokunma, onur kırma.

Ben gereksiz diye, küçük düşürücü ve düşünülmeye gerek olmayan bir konu olduğunu, idda ettiğini hissettim. Bende gözünüzle okumayıp, yazıklarımı düşünürseniz, mantıklı söylemler olduğunu söyledim. Özür dilerim. Lütfen gözünüzle okumaya devam ediniz. Yoksa biz velet oluyoruz.

Sana Contra ft. Orking'den Şeytanın kuklalarını armağan ediyorum. Diğer insanlar yanlış anlamamsı için. Kendimi küçümsüyorum şarkıyı paylaşarak. Lütfen ayrım yapıp taraf seçmeyin, ayrışmayın.
İlk yorumum sert gibi oldu. Ben özür diliyorum, keyifli oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt