Okçu karakterle ilgili alıp veremediğiniz nedir?

Masterclown

Üye
Bu konuya ne yazık ki son postumu atıyorum, full sc DV çıkmayı denedim, itemlerim de ortalama üstü itemler. Ezik falan değilim, bir daha asla çıkmıyorum ve umutlu umutlu yaptığım konuşmaların da sonu gelmiştir. Sadece mobumu keser yoluma bakarım artık bu oyunda okçu bu şekilde kalacaksa çünkü açıkça anladım ki özellikle bu durumdayız ve bu durumumuzun görülmemesi için kör olmak gerek.

Güzel forumlar dostlar :)

Mirliva

Üye
Okçuya rush 1 %75 hız verip asas a rush 2 %100 hız vermenizde ki mantıklı sebep nedir acaba ? Okçu da ne hız bırakmışsınız ne atak ne de dayanıklılık... Söyler misiniz bunun neresinde adalet var? Neredeyse solo hiç bir karakteri kesemeyen okçu parti olarak çıktığından tek meleyi kestiğinde mi güçlü oluyor? Nedir bu okçu karakterle alıp veremediğiniz? Bu kadar nerf atılması doğru mu? Eğer doğru diyorsanız bence okçu karakterini kaldırın herkes melee oynasın rahatlayalım. Ne dersiniz?

okçu karakterin şu an ki durumunu kısaca şöyle özetleyebilirim. Hani çita ceylan sürüsü görür ya aralarından hangisini yesem diye düşünmeden koşar zaten yetişeceğini biliyor. Aynen o mevzu var okçuda. Kaçamıyor kovalıyamıyor vuramıyor dayanamıyor ve sonunda da tek yiyip çita tarafından öldürülüyor. Parti olarak çıkan okçuları görünce melee şunu söylüyor:

Ya bu nedir arkadaş okçu çok güçlü nerf atın şunlara diyip sizde nerf atıyorsunuz. (8 vs 1 de ne kadar güçlü olduğunu hesap edebiliyorsun helal olsun yerli einstein :) ) Solo da hangi karakteri kesebildiğini hesap etmeden nerf üstüne nerf atmışsınız. (Kesebiliyorsa tabi :) ) Birileri bişey dediği zaman çoğunlukta olsalar bile siz mantıklı olanı yapmak durumundasınız yönetim olarak tavrınız bu olmalı. Bir karakteri dibe vurup güçsüz bırakmak değil. Şu seviye de okçu oynanabileceğine inanıyorsanız diyecek sözüm yok aynen devam neler olacağını hep birlikte görelim.
Sana katılıyorum. Gördüğüm en saçma şeylerden biri. Sanırım bir kaç kişinin ağlaması üzerine yapılan bir şey :) Ama akla mantığa sığmıyor..

Platinumblack

Üye
Hala bir GM, yönetici vs girip konu hakkında bir tek yorum yapmamış durumda. Asasların herhangi bir sıkıntısı olsa konunun açıldığı tarihten 1 gün sonra hotfix atıp düzenlenmişti. Konunun okunup okunmadığından bile emin değilim.

Sisyphos

Üye
Hala bir GM, yönetici vs girip konu hakkında bir tek yorum yapmamış durumda. Asasların herhangi bir sıkıntısı olsa konunun açıldığı tarihten 1 gün sonra hotfix atıp düzenlenmişti. Konunun okunup okunmadığından bile emin değilim.
Verilen politik bir cevap var öyle deme :) herhangi bir iyileştirme yapılmayacağı söylendi geçen gün sorduğumda. Asaslar para kazandırıyor onları da üzmek istemiyorlar. Oyuna kim para kazandırırsa onun dediği oluyor. Bu kadar insan yazıyor adalet isteniliyor ses yok. Ama asaslar ilk gün isyan çıkarsın 2. gün dedikleri yapılıyor ve bunun adına da oyunda ki class (para) dengesi deniliyor bu kadar basit :)

Sisyphos

Üye
5 sayfa yazı var ancak politik bir cevap dışında yetkililerden gelen tatmin edici hiçbir açıklama yok. Helal olsun size yetkili arkadaşlar oyuncuya ne kadar değer verildiğini görüyoruz harbiden. Aynen devam bakalım ne olacak hep birlikte görecez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt