oluyor zaten dışında atak yapınca oluyor senin dediğinin tam tersi durum var yuvarlağın içinde yapınca sorun olmuyor bende böle kanka durumMouse combosunda o sikinti var evet. Ama mobun etrafindaki cercevenin disina tiklarsaniz olmuyor bu. Buyuk moblarda imleci daha disarda tutup tiklarsaniz sorun yasamazsiniz. Ayrica w combo yapmaya alismalisiniz. 3lu w 5li w sekilinde comboya alisirsaniz bir zaman sonra eliniz alisir mouse combodan daha seri skill atarsiniz.
Mouse Combodan kastınız tam olarak nedir. Discord üzerinden video olarak iletir misiniz direkt bana, kontrol ettirelim.oluyor zaten dışında atak yapınca oluyor senin dediğinin tam tersi durum var yuvarlağın içinde yapınca sorun olmuyor bende böle kanka durum
usta video programı filan yok video çekmiyorum şimdi yaratığı z ye aldık mause ile boş alana tıklayıp skili basıyoruz hemen tekrar bi boş yere tıklayıp gene skile basıyoruz mause combo bu bunu yaparken yaratığın etrafındaki çember kalkıyor ve combo bozuluyor tekrar z ye basmamız gerekiyorMouse Combodan kastınız tam olarak nedir. Discord üzerinden video olarak iletir misiniz direkt bana, kontrol ettirelim.
Skillerin animasyon iptalini mouse ile boş alana tıklayarak yaparken mob targetten çıkıyor diyor.Mouse Combodan kastınız tam olarak nedir. Discord üzerinden video olarak iletir misiniz direkt bana, kontrol ettirelim.