İstek Okçu Mekaniği

Pitou

Üye
Oyundaki okçu mekaniği çok basit tuşa basıyorsun ok takip ediyor. Bunun yerine "New World " deki okçu mekaniğine benzer bir şeyler getirilmeli sadece yetenekli kişiler Ok atabilmeli . Yani iyi Nişan alan oyuncular ok atmalı. Tuşa bastım oto adamı vursun mantığı çok kötü bence. Tabi ki isabet halinde atılan okun hasarı da bir o kadar fazla olmalı.
Okçuların takla atması üzerinde çalıştığınızı söylemiştiniz . Bide Okçudaki hızlı koşma özelliği kaldırılırsa çok güzel olur. Sonuç da bu bir okçu sadece suikastciler bu özelliği kullanabilmeli.
Okçuya nişan alma özelliği getirilirse macro , hile... vb şeylerinde biraz olsun önüne geçilmiş olur.

newokcu.png

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Ya hu biraz aklı başında yorum yapın NEW WORLD nere RİSE nere
Öyle bir kıyaslama yapmadım zaten okçu nişan alsın dedim sadece . Bot gibi karakteri macro ile slota bırakıp a.f.k olmaya o kadar alışmıssınız ki herkesin zoruna gidiyor bu durum.

okanozcan

Üye
Adam gayet mantıklı bir şey sunmuş okçunun nişan alıp hedefi vurması birçok rpg oyunda var CsGo ile bir bağlantı kuramadım. Rol yapma oyunu bu ve böyle şeyler oyun hissiyatını geliştirir ben 15 yıldır knight online oyuncusuyum ama illa aynı şekilde olmasın öyle farklı mekanikler olsun.

Her Skil öyle olmasın ama bir tane Crit vuran bekleme süresi fazla olan skill olsa bu özellikte efsane olurdu.

Lolgamelol2

Üye
Öyle bir kıyaslama yapmadım zaten okçu nişan alsın dedim sadece . Bot gibi karakteri macro ile slota bırakıp a.f.k olmaya o kadar alışmıssınız ki herkesin zoruna gidiyor bu durum.
ya okçu nişan alsın diyorsunda new world ve rise online mekanikleri ap ayrı nasıl nişan al felan yapmaya kalsın oyunun bütün kodlarını baştan yazman lazım

Pitou

Üye
ya okçu nişan alsın diyorsunda new world ve rise online mekanikleri ap ayrı nasıl nişan al felan yapmaya kalsın oyunun bütün kodlarını baştan yazman lazım
Hemen şimdi olsun demedim zaten ilerleyen süreçlerde bütün sorunlar halledildiğinde.

noreplay

Üye
her oyunun mekaniği bir olmaz. okçunun attığı skiller genellikle takip etmez...

DeadRose

Üye
Guild wars, new world gibi oyunlar bahsedilen mekaniklere sahiptir. Hack n Slash havasında oynanır bir de bunun yanında targeting sistemi olan bildiğimiz oyunlar vardır. Sadece okçunun değişmesi oyunu yerin dibine sokacaktır, böyle bir şey beklenen oyuna kitleye uymaz bende targeting i seven ve oyunu bekleyen kitledenim mevcut sistem gayet yeterli ve iyi.

noreplay

Üye
attığım ok takip etsin istersen rakip de bu skili bloklamak için yetenek isteyecektir. her oyunun motoru farklıdır. bence buradaki hali gayet iyi.

Shikato

Üye
Bahsettiğiniz oyunlar çok yüksek mertebe yapılan oyunlar bu oyunun sistemi belli çok şey arıyorsunuz kanımca oyundaki okçu skilleri rise online ye göre bence sabit siz bunu yaptığınız da o zaman magelerin wairorların sistemi de değişmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt