Okçu Onli̇ne Hoşgeldi̇ni̇z!

metnhdl

Üye
boşa rise online filan demeyin bu oyunun adı bence okçu online olmalı her yer okçu bowla girme şansınız sıfır zaten bir oyunu neden sadece tek bir noktaya yığma çabanız var onuda hiç anlamış değilim getir ne varsa bowl a getir getir 1000000000000000000 kişiyi 10 metre kare alanı sıkıştır zaten oyun kaldırmıyor 300 kişi bir araya gelince aptala dönüyor hiç birşey düzgün çalışmıyor birde üzerine yetmez gibi 1000000000000000 kişiyi bowl a yığmaya çalışıyorsunuz 100000000 hektarlık death valleyde bütün etkinlikleri neden bowl a yığmaya çalışıyorsunuz? Ve okçulara sesleniyorum cidden zevk alıyormsunuz 30 party iç içe girip Z skill ypamak bu mu yani bundan cidden zevk mi aliyorsunuz saçmalıktan başka bir şey değil

yetiyet

Üye
Hoşbulduk. Biz de istemezdik 30 kişi takılmayı ancak şuanda okçular çok zayıf 2 parti okçu anca adam düşürebiliyor ve kill görevi maalesef sizi okçu oynamaya itiyor dv çok kalabalık

Teoden22

Üye
Bide Haddar a gel kardeşim oranında çoğu okçu. Priest bile almıyorlar partiye artık. Full okçu slotlar. Bi kısmı da asas. Mele , mage gördükmü artık şaşırıyoruz Haddar slotlarında.

metnhdl

Üye
Hoşbulduk. Biz de istemezdik 30 kişi takılmayı ancak şuanda okçular çok zayıf 2 parti okçu anca adam düşürebiliyor ve kill görevi maalesef sizi okçu oynamaya itiyor dv çok kalabalık
kardeş ben okçu çok vuruyor mu diyorum ? allah allah bu okçu sorunu var oyun oynatmıyor saçma sapan bir oynayış şekli var değiştirilebilir daha fazla damage vurup daha yakından vurabilr filan bişiler yapılabilir ama bu kadar uzaktan 500 tane okçu gezmenin ne anlamı var allah aşkına ne zevk aliyorsnz bu oyundan ? anlıyorm lanet olsun kutu vgörevi geldi herkes kutu derdindede bütün oyunun içine ettiniz

metnhdl

Üye
Bide Haddar a gel kardeşim oranında çoğu okçu. Priest bile almıyorlar partiye artık. Full okçu slotlar. Bi kısmı da asas. Mele , mage gördükmü artık şaşırıyoruz Haddar slotlarında.
eee 3 lü 5 li arasına mili saniye koymayıp buna müsade edenler utansın ne diyeyim kardeşim seri seri spike vuruyorlar adamlar işte 8li 8li saçmalık. keşke değişse denge gelsede neredee hemen ağlamaya başlarlar okçu öldü bitti öğ diyee

DeadLegion

Üye
Okcuda duz vurus yok sacmalik burda basliyor. Hep skill vuruyorlar. Uzaktan vurduklari icin skillerle fazla vurmasinlar diye sekme koymuslar bir de. Koy bir iki tane saldiri hizi veren duz vurus hasarini falan artiran ve alan vurduran skill farklilik olsun. Ama yok malum oyunun birebir kopyasini yapacaklar illaki. Ayrica 40 metre menzili olan cara da minor def ve resist veren tozu koymazsin. Zaten uzaktan vuran yanina yanasilmayan karakterde bu kadar defansif stat olmamali.

yetiyet

Üye
Ben bir şey mi dedim dostum bana niye sinirleniyorsun. Ben bir okçu oyuncusuyum ve okçudan ben de memnun değilim ben de 10 parti ksleşmekten zevk almıyorum ama okçunun şuan ki durumunda yapacak başka bir şey yok. Rework gelsin ozaman okçuya yani 400 400 vuruyoruz skille, r vuramıyoruz bir şey yapamıyoruz. PK'dan ben de zevk almıyorum özellikle kutu görevi saatlerinde dv çıktığın an z ye geldiğin an direkt yere yatıyorsun herkes okçu ve mage.

N3v3N

Üye
Kutu gorevi icin en iyisi mage. Sonra Okçu.

Amaç keyif almaktan çok biran evvel kutu görevini yapayım da drop alayım olduğu için en kolay hangi sınıflar yapıyorsa ona yığılma oluyor. Dv gorevleri 200 kili bulunca bu yığılma daha da artacak. Hatta keyfine oynayan oyuncular bile droplar çok iyimis ne diye kendimi yoruyorum deyip kolay sınıflara kacacaklar.

The Matrix

Üye
eee 3 lü 5 li arasına mili saniye koymayıp buna müsade edenler utansın ne diyeyim kardeşim seri seri spike vuruyorlar adamlar işte 8li 8li saçmalık. keşke değişse denge gelsede neredee hemen ağlamaya başlarlar okçu öldü bitti öğ diyee
Öncelikle üslubunu düzelt, güçlü olduğunu düşündüğün ne varsa oynamakta özgürsün oyun kimseyi bu anlamda kısıtlamıyor. İnsanların hangi karakteri oynamaktan keyif alacağının hesabı da size düşmez. Bazı insanlar warrior oynamaktan keyif alır bazıları mage, bazları da okçu. Kendi adıma konuşmam gerekirse 1 parti okçu 1 asası düşürmekte zorlanınca skillerinin tamamı açık itemli okçu karakterimi bozarak asasa geçtim, okçu inanılmaz güçsüz bir formda rezil halde.

Kill görevi geldiğinden beri bahçe aşırı kalabalık, asas oynayanlar eline ok alıp 60 skili spawnlıyorlar, kalabalıktan ne düşerse hesabı bu yüzden ortada devasa bir mage ve okçu çoğunluğu var. Okçunun PVP'de güçlü olduğunu düşünenlerin okçu açıp denemesini tavsiye ediyorum.

Otistik

Üye
Her sınıfın kendince avantajları var stratejinizi ona göre planlayın.

Otistik

Üye
Düzgün Türkçe kullanmaya başladığın zaman dikkate alacağım seni.
Forum içerisinde kavga etmeyelim arkadaşlar, rahatsız olduğunuz bir durum var ise mesajın sol aşağısında bulunan Rapor yazısına tıklayın. Sevgili moderatörlerimiz ilgilenecektir.

Gensuke

Üye
okçu aslında bu oyunda çok zayıf ama arkadaşın bahsettiği gibi oyunu bowla yığdıklarından ve bowl'da dümdüz olduğundan okçular iş yapıyor kalabalıkken bence sadece okçu problemi için değil daha keyifli bir pk için death valley haritasının düzenlenmesi lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt