İstek Okçu oynamak işkence oldu..

burakbasturk

Üye
Merhabalar şu bir gerçek ki okçu oynamak artık bir işkence olur hale geldi, skillerin çok fazla sekmesi ayriyetten 3 lü 5li combo yaparken sürekli failed almak solo oynanmaz hale getirdi.
solo oynama diyen olabilir, parti bulamadığım zamanlarda boş boş beklemek yerine solo olarak birşeyler yapmak istiyorum ama mümkün değil.
damageler desen zaten çok düşük, üstüne skill sekmeleri, onun üstüne combo yaparken failed almak derken hepsi üst üste birikiyor ve okçu karakterini çekilmez hale getiriyor.
sonraki güncelleme ile bu duruma el atılmasını canı gönülden istiyorum, gereğinin yapılmasının oyun yöneticilerine arz ederim.

Namaleon

Üye
Merhaba, okçu damage outputunun yerinde olduğunu düşünüyorum. Bir çok klassa kıyasla fiyat performans golden bow 7 vb. Bowlar ile gayet iyi hasarlar çıkarabiliyor. Fakat oyundaki yoğunluk kaynaklı lag sıkıntısı ve daha önce bir çok konuda dile getirilen server side skill cd konusu yüzünden yaşanan skill failed ve gecikme durumunun oyunu tüm klasslar için etkilediği bir gerçek. Özellikle yasak olan makro kullanımında insanüstü düşük ms değerlerinde input verdiğiniz için failed almanız daha olası. Çözüm olarak elinizle kombo yaparak daha yavaş ve kontrollü input verirseniz bu sıkıntıyı alabilirsiniz. İyi forumlar.

X A

Üye
Okçuyu bufflasalar bir türlü nerfleseler bir türlü :D

N3v3N

Üye
R 300 vuruyorsa 3lu 240 240 240 vuruyor. Daha doğrusu 240 240 50 :D yeri geliyor 50 240 50 vuruyor. 50 50 50 vuracağı günü bekliyorum :D

Lonarad

Üye
200-250m harcayıp +7fp set +7 swift shooterlı okçu yapıyorum, priest ise 10m harcayıp +7 kağıttan set ve görev itemıyla slotu elimden alıp kafama vurabiliyor :D Denge gelmesi lazım birazcık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt