Okçu Problemi Hk.

tafamus31

Üye
oyun açıldığı ilk günden beri rise online oynuyorum aarvadda itemlerimizi çöp ettiler bişey demedik yeni server'a geçtik hep melee oynadık hepte melee oynarız.

Okçu arkadaşlara nerf falan filan hikaye zaten adamlar az vuruyor kesinlikle az vuruyorlar haklılarda bide bizi dinlesinler ;

Abicim herkes okçu oynuyor bu oyun eline vixen alıp uzaktan ok atmaya benziyor zaten pk bowlda deıl hangı ırk kalabalıksa karşı ırkın town'unda dönüyor bir mele party olarak gerçekten damagemiz yüksek ona birşey demiyorum lakin 10 pt okcu karşıdan birbirlerine ok atıyor arkadaslar okçu karakterler sadece dw3 girsin atsın orda ok birbirine atsın bütün melee ekipler bozuyor charlarını bugün ya bu akşam saat 17:30 da yeni deathwalley haritasına bakalım dedik mage oynuyoruz ortada 500 okcu karsıda 500 okcu birbirine ok atıyor orda bile aynı abi z1 z1 okçu oynayan arkadaşlar bu oyundan nasıl keyif alıyorlar vallaha ben konustum bazıları diyor ki biz bile bu kadar okcudan şikeyetçiyiz lan olum sizde mıknatıs mı var birbirnizin içine giriyorsunuz velasıl kelam bu oyunda melee oynanmaz bu kadar okçunun oldugu oyunda melee falan oynanmaz oyun nacizane tavsiyem ok atan arkadaslar sadece dw3 e girebilsin birbirlerine ok atıp dursunlar

Benbu

Üye
oyunu 19:00 ile 02:00 arası mecbruen boyle eger okcuyu kaldırırsan bu defa warıorlar ıcın aglarlar warıoru kaldır mage uzaktan vuruyor vs derler sen joblara degil bu 4 5 saat aralgıında oyunu el kadar mapın el kadar bnolgesıne hapsedene bak tabıkıde uzaktan vuran job sececek mıllet okcu olmasa mage olacak gene aynı olacak

bu 5 saatın dısında kalan 19 saatte okcular napıyor sence 500 600 vurmak dısında 8 vıxen 8 dex 3 heavy setle adama 580 vuruyorum 7 goldenlı adam benı gordugunde uzerıme kosarken bacakları ensesıne vuruyor bu 19 saatte napıyor bu okcular napıyoruz sence *

ki 3 parti okcunun vurdugu prıestınde defalarca ayakta kaldıgını gordum sen hic 3 parti warriorun vurdugu priestın ayakta kaldıgını gordun mu yada 3 parti magenın yada 3 parti asasın yada 3 part istr prinin ?

Craig

Yeni Üye
ben okçu olarak neden dv3e mahkum oluyorum ? kaldırsınlar saat 19 - 02 aralığını mele de oynasın. herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor bir arpa boyu yol gitmiyor oyunda.

sbh

Üye
Kill görevinin sayısı çok fazla, düşürürlerse dv rahatlar. Oyunda sadece pk atayım diyen okçu clan sayısı çok az, görevi biten çıkıyor zaten. Ezici üstünlüğü olmayan ırk çok uzun sürede bitirebiliyor görevi çünkü kill alacak yere gelince ya nova ya yere vurma geliyor

tafamus31

Üye
gençler okçular az vuruyor zaten farkındaysanız yazdım az vuruyor ama 500 kişi içi içe girip ok atıyor bunu çözülmesi lazım diyorum böyle gitmez diyorum yeni harita etkinliğinde bile 500 okcu 500 okcuya ok atıp duruyor arkadaşlar bunu okçu oynayanlar bile istemiyor anlatabiliyormuyum çözüm olarak aklıma tek gelen dw3 girsinler orda birbirine ok atsınlar ayrıca mage karşıtı deiliz okçu oynayan arkadaşlar bi kere melee party izleyin anlarsınız ne demek istediğimi

Karadag61

Yeni Üye
Okçu oynamasını bilen gruplara karşı değilim ama okçuyu sadece Z'den ibaret zanneden tayfaya karşı birşey yapmak gerekir. Çözüm şu ; ya okçu sınıfını kaldıracaksın ya da Z tuşunu kaldıracaksın. Bu sayede bilinçli okçu tayfa mouse ile hareket edecek ve damageleri daha yükseğe çıkartılacak. Bu sayede böyle pk sırasında toplanmaların önüne biraz geçmiş olacaksın. Bu Z tuşu sadece Dv de kullanılmayacak.

rotute

Üye
Öncelikle asas oyuncusu olarak bowl harici pek bir pk ortamı yok ki çoğu kill görevi de bowl da olduğunu düşünürsek aynı saat diliminde death valley e inen yüzlerce oyuncu gerçekten fps te düşmeye sebebiyet veriyor , bu durum rahat ve akıcı bir oyun bize sunmuyor özellikle warriorların yere vuran skilleri fps de çökme yaşatıyor malumunuz herkeste insan üstü sistemler yok.Mecburen o kalabalıkta okçu oynamak zorunda kalıyor çoğu rogue sınıfı bizde dahil .Okçuya döndüğümüzde ise okçu tek parti halindeyken hatta 2 parti halindeyken bile adam düşüremiyor o yüzden nereden ks oynatırım da kill çıkartırım mantığı var bunu bizde yapıyoruz kalabalıkta z skill at. Gerçekten keyifsiz . Ben akıcı bir şekilde ekibimle asas oynayamıyorum bu okçuya dayatılmadır. İnanın zaten kill görevlerini yapıp çıkıyoruz artık o duruma geldi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt