okçu takıları hakkında yetersizliği

hytronn

Üye
merhaba konu ile alakalı neredeyse çoğu itemimi yaptım (+8 üstümdekinler) +7lerde var tabiki ama ap olarak yükseltmek istediğim takılar var fakat,
Assasins Earring 8dex 8def veriyor okcuyum asasda olsam o 8 def benim için hiç birşey bu konuda destek istiyorum en azından ringle aynı dex 10 dex olsa zehir hasarı olmasada olur Golden Earring'den bir farkı olmalı bu itemin. belt of agality 6 dex veriyo neden dex düşüreyim zaten ölüyorum (benim düşüncem.)
Assasins Earring en azından 10 dex yapılmalı.

Ekli dosyalar

• resim_2022-06-12_193657858.png
    resim_2022-06-12_193657858.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 201

Cidawolf

Üye
Okçunun takı eksiğinden ziyade , pk da okçu damagesi çöp.
farmda ise rpr olayı çok kötü

tekpak

Üye
assasin pendant 16 dex veriyor
blue dragon pendant 12 dex 12 hp 30 posion dmg veriyor
assasin ringden konusmaya zaten gerek yok
blue dragon kupe de 10 posion dmg 8 dex ve biseyler daha veriyor

ben herhangi bir sorun gormuyorum. daha oyun yeni acildi. dandik takilardan medet umma. tum classlar taki acisindan benzer durumda

Alkoer

Üye
Bu takılar oyunun 70lv versiyonunda çöp oluyor zaten. Şuan için yetersiz demenin bir anlamı yok.

KARLIGAN

Üye
merhaba konu ile alakalı neredeyse çoğu itemimi yaptım (+8 üstümdekinler) +7lerde var tabiki ama ap olarak yükseltmek istediğim takılar var fakat,
Assasins Earring 8dex 8def veriyor okcuyum asasda olsam o 8 def benim için hiç birşey bu konuda destek istiyorum en azından ringle aynı dex 10 dex olsa zehir hasarı olmasada olur Golden Earring'den bir farkı olmalı bu itemin. belt of agality 6 dex veriyo neden dex düşüreyim zaten ölüyorum (benim düşüncem.)
Assasins Earring en azından 10 dex yapılmalı.
şuan icin haklısın. ancak ileride bu takılara + basilabilecegini dusunursek bence yeterli seviyedeler. dedigin gibi ornegin 8 def icin 1.5 gb vermem mantikli gelmiyor suan icin. ama + basma acildiginda daha degerli olacaklardir diye dusunuyorum. bence okcudaki temel sorun ap ve dexin damagelere cok etki etmemesi

skaebneN

Üye
şuan icin haklısın. ancak ileride bu takılara + basilabilecegini dusunursek bence yeterli seviyedeler. dedigin gibi ornegin 8 def icin 1.5 gb vermem mantikli gelmiyor suan icin. ama + basma acildiginda daha degerli olacaklardir diye dusunuyorum. bence okcudaki temel sorun ap ve dexin damagelere cok etki etmemesi
Özellikle işin PVE kısmında AP çok etkisiz kalıyor. PVP de ise zaten aşırı sıkıntı eğer elinizde 10gblik bir vixen7niz yoksa hasar çıkaramıyorsunuz. Elemental shield basılı değilken 1k hasar aldığınız novadan. Toz basılı olsa bile yine 1k yiyorsunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt