İstek Okçuda "MANA SİLME ve "RUSH" Yeteneği OLMASIN ...

Pitou

Üye
#Malum oyundaki pvp'nin azalması ve pvp ortamındaki zevki düşüren savaş alanlarında ki oyuncu azlığı okçuların Mana silme ve Hızlı koşma özelliklerinin olmasıdır.Bu olay diğer joblarıda etkiliyor STR Priest , Warrior , Asas yakından dövüşen karakterler etkisizleştiriliyor ve oynanma oranı düşüyor.
#Okçu mana silme gibi önerilere lütfen kulak asmayın dikkate almayın okçuya asla ve asla mana silme getirilmesin.
#Okçuda kitleme var , yavaşlatma var , 3lü 5li combo var , geriye takla var , rakibi takip eden ok var fazlasını istemek nankörlük olur.

#Rush yeteneği Scout dan kaldırılsın Assasination bölümüne koyulsun. Hızlı koşmak Asaslara özgü olmalı suikast anında kalabalık içinden oyunculara saldırıp kaçmaları için tasarlanmış bir skilldir.
#Okçular genel olarak uzaktan saldırıyorlar birde üstüne hızlı koşup kaçarak insanların iyice sinirini bozuyorlar trollüyorlar ve pvp zevkini düşürüyorlar. Okçular genelde kalabalık dolaştıkları için hızlı koşmaları çok saçma.

#Yakından vuran Joblar okçuya yaklaştığında anında town atmamaları gerekiyor LoL oyunundaki mantık(olduğu yerde 5sn yoğunlaşıp öyle base'ye dönmeleri gerekiyor.

Son düzenleme:

_ Fc_KraL

Üye
knk benzer konum alfa açıkken pk atarken atmıştım bayağı yorum gelmişti. fotondaki kimetsu no yaibadaki örümcek çocukmu

Pitou

Üye
knk benzer konum alfa açıkken pk atarken atmıştım bayağı yorum gelmişti. fotondaki kimetsu no yaibadaki örümcek çocukmu
Konuyu sayende şimdi gördüm aynısını yazmışsın sonuna kadar haklısın kardeş.

Etzhel

Üye
blink kaldırabilir ama rush ın kaldırılması saçma olur sonuçta rogue sınıfı bir karakter

Pitou

Üye
blink kaldırabilir ama rush ın kaldırılması saçma olur sonuçta rogue sınıfı bir karakter
Hiçte saçma olmaz Mantıken bu skillin Asasa ait olması lazım suikast ,hızlı içeri girip adamı kesip kaçma gibi bir mekanik uygulaması...
Hangi film de vs savaşta vs gördünüz okçunun ok atıp uçarak kaçtığını okçu yakından vuran karakterlere karşı güçsüzdür buna "Rush" koyarsan uçarak kaçar ve ok atarak seni sadece oyundan soğutur başka bir şey değil..

Ouss

Üye
Rush yeteneği sadece Assassin karakterlerin skilline koyulabilir ama blink skilli o zaman kalmalı okcular da. ice,lr tutma da nerflenmeli çünki sanırsam solo oyuncu mantığına göre tutma oranı hesaplanmış ama solo oynuyon okcu pk da yokki? genelde parti ve o zaman z ye geliyorsan öldün demektir.

Etzhel

Üye
Hiçte saçma olmaz Mantıken bu skillin Asasa ait olması lazım suikast ,hızlı içeri girip adamı kesip kaçma gibi bir mekanik uygulaması...
Hangi film de vs savaşta vs gördünüz okçunun ok atıp uçarak kaçtığını okçu yakından vuran karakterlere karşı güçsüzdür buna "Rush" koyarsan uçarak kaçar ve ok atarak seni sadece oyundan soğutur başka bir şey değil..
yavaş koşan bir okçu da görmedim hiç :D

Uçan Zürafa

Üye
Yine okçu hakkında gereksiz konular. Bugün okçuya atıp tutanlar yarın warrior ve mage kim bilir belki priest sınıfına da atıp tutar ve yapacaktır.

Tarih: 27.02.2021 - 08:55

Tarihi not ediyorum. Buraya ileride lazım olur.

Pitou

Üye
Yine okçu hakkında gereksiz konular. Bugün okçuya atıp tutanlar yarın warrior ve mage kim bilir belki priest sınıfına da atıp tutar ve yapacaktır.

Tarih: 27.02.2021 - 08:55

Tarihi not ediyorum. Buraya ileride lazım olur.
Oyuncuların beğenmediği skill , effect , damage, animasyon vb. özellikler beğenilmediğinde her job için dile getirilebilir bunda anormal bir şey yok. Daha ilk gösterimde 2 party okçu gezmeye başladı bile biz oyunda STR Priest , Warrior , Asas , mage yani her jobu görmek istiyoruz. Okçu çok yoğun olursa str priest oynamaz kimse okçu herkesten kaçarsa yakından vuran karakteri kimse oynamaz.

hasanalp

Üye
Okçular koşamasından sonrasını okuyup daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Büyük ihtimal sadece başı değil, sonu da boş bir tavsiyedir.

Pitou

Üye
Okçular koşamasından sonrasını okuyup daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Büyük ihtimal sadece başı değil, sonu da boş bir tavsiyedir.
Yanlış okumuşsun okçular koşmasın demiyorum Hızlı koşmasın diyorum yani "Dash" kullanacaklar "Rush" suikast skilidir hız asasa özgüdür birine boş tavsiye demeden önce kendi tavsiyeni yazda senin tavsiyenide görelim öyle uzaktan oturup bakmayla oyun gelişmiyor.
Senin gibi boş düşünen insanlar yüzünden ko nun hali ortada sürekli mana silme atıp light feet atıp kaçıp town atmaktan başka bir işe yaramazsınız.

wolfphenom

Üye
okcuya mana silme yerine susturma gelsin karsidaki minor heal her skili kullanabilsin ama atak yapamasin cure ile bu etki silinebilsin ama nerde ko oyunculari duzmantik oyunlari gbi olmicaksa bu oyun oynanmaz dimi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt