Okçuların problemleri

Nikasour

Üye
Merhaba,

Ben okçu playeriyim alfanın açıldığı ilk günden beri zaman zaman oyuna girip pk ve ws attım ve gözlemlediğim kadarıyla okçu jobundaki sıkıntıları sıralıyorum

1-) 3lü 5li ok atarken oklar gerektiğinden daha yavaş hareket ediyor.
2-) Mause Click combo çalışmıyor, yapılamıyor.
3-) Etrafımızda dönerek ws atan birine 3lü 5li ok sıktığımızda oklar ya değmiyor yada en iyi ihtimal ile 1 tane ok değiyor.
4-) Okçudaki olmazsa olmaz mana çekme skili yok, Okçunun kombo mantığında 4-5 skil arası mana çekme vardır tabi bu mana çekme miktarı 1000 olur 1500 olur orası yapımcıya kalmış ama mana çekme şart.
5-) Bazı zamanlar mobun veyahut bir oyuncunun dibine 3lü 5li kombo için girdiğimizde mana gidiyor ama hasar vurmuyor. (Bu konu hakkında Ticket attım videolu bir şekilde. Listeye eklendiğini söylediler)
6-) Pek önemli olmayabilir ama beni rahatsız eden bir diğer husus ise 3-5 kombodaki okların renginin mor olması. Mor yerine biraz daha belirgin ok çeşidi konulabilir tabi bu benim fikrim yaparsınız yapmazsınız sizin bileceğiniz iş.
7-) Okçunun damageleri çok düşük (1 party okçu birleşince çok etkili olabiliyor ama solo takılan okçu çok pasif kalıyor)
8 ) Normalde Crossbowlar çok seri atack yaptığı için tercih edilir ama burada hem çok yavaş atack yapıyor hemde Bow itemine göre daha düşük AP değerine sahip. Buna bir düzenleme getirileceğine eminim. Normalde seri atack verdiği için crossbow kullanan biriyimdir ama burada bir tezatlık var.
9-) Priestlerin ve magelerin elleri hiç bir şekilde düşmüyor ne uzak ok ile nede 3lü 5li kombo yaparken.

Benim gözlemlediğim kadarıyla okçudaki genel problemler bu şekilde sizlerinde eklemek istediği benim gözden kaçırdığım bir şey varsa lütfen yorum kısmına ekleyin.

Son düzenleme:

JaxSui

J
Ayrıca;

Ok çok yavaş gidiyor. Harita çok engebeli. Hedefe gidene kadar sağa sola çok fazla çarpıyor. Ya hasarın artması lazım ya da okun rakibi takip etmesi gerek.

Nart

Üye
Okçu şu aşamada güçlendirilirse kimse towndan çıkamaz :) Bu haliyle bile zülum oluyor okçular

CAZBEM

Üye
Mana çekme yerine 2 saniyeliğine susturma eklenebilir onun dışında heqdshot adlı bir skill olur rakibin canına veya eksik canına oranla daha fazla hasar veren bir skill olabilir 3 lü ve 5 li Okların arasındaki farkı kısaltırsın böylelikle okar daha dengeli gider Backstab gibi bir skill eklersen rakip arkası dönükken 3x vurur normalde %200 ise %600 felan yaparsın yani biraz beynini kullanarak oynarsan daha zevk alırsın neymiş efendim mana çekme şartmış peh.

Pitou

Üye
Okçuya Asla ve Asla "MANA SİLME" EKLEMEYİN pvp alanında diğer jobların oynanma oranını düşürüyor ve oyun zevkini düşüren bir yetenektir inşallah EKLENMEZ.

cita1905

Üye
okçu da asas gibi bir jobtur nasıl asas kritik hasar veriyorsa okçu da mana silebilmeli ama bu karşı taraftaki oyuncunun maksimum %40 manası olmalıdır.

Son düzenleme:

Assassin

Üye
Siz nasıl konu ile ilgili düşüncenizi söylüyorsanız adamda kendi düşüncesini dile getirmiş. Ortada gülünecek bir şey yok.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Tartışma içeren mesajlarınız silindi, bir konuda tartışırken birbirimize karşı kullandığımız kelimelere ve üslubumuza dikkat edelim. Bu bölüm istek ve önerilerinizi paylaşmak için var, lütfen bazı sınırları aşmayalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt