Okçunun PKDA 150 Vurması- Diğer Jobların 600-700 vurması

tahirmersinli

Üye
PK ATARKEN MAGE BANA UZAK SKİLLE 500-600 VURUYOR. ASASLAR TEK KOMBOYA DÜŞÜREBİLİYOR. BEN O KADAR OKÇUYA MASRAF ETMİŞKEN KALKIP ADAMA DALGA GEÇER GİBİ 160-170 VURUYORUM. İŞİN KOMİK TARAFI ADAMA 10 KERE VURSAM BİLE ADAM KALKIP TEK CAN POTUYLA CANINI FULLÜYOR. BU KOMİK DURUMU NE ZAMAN DÜZELTECEKSİNİZ?

LocustAviru

Üye
kesinlikle okçu oynamayın kardeşim bu oyunda okçu leş rezalet berbat karakteri zar zor 61 lvl yaptım bütün emeklerimiz boş hiç keşke mage açsaydık ne boss kesebiliyoruz ne adam gibi mob kesebiliyoruz hiç bir şey yapamıyoruz çok ağır bir şekilde eşitsizlik var

Witch_King

Üye
Zamanla karakterler arasındaki dengeler ayarlanacaktır diye umuyoruz. Şuan hem pk tarafında hem exp tarafında dengesizlikler mevcut. Malum oyuna yıllarca gösterdiğimiz sabrın birazını buraya göstermek gerekir bence. Gelen patch ve düzeltmelerle bir dengeye kavuşacağını umuyoruz :)

tahirmersinli

Üye
Zamanla karakterler arasındaki dengeler ayarlanacaktır diye umuyoruz. Şuan hem pk tarafında hem exp tarafında dengesizlikler mevcut. Malum oyuna yıllarca gösterdiğimiz sabrın birazını buraya göstermek gerekir bence. Gelen patch ve düzeltmelerle bir dengeye kavuşacağını umuyoruz :)
Ya ne olursa olsun böyle bir detayın sabrını gösteremeyiz. Leveller itemler aldı başını yürüdü. OKcular ise kendi b0kunu yiyor

skaebneN

Üye
Biz 9 okçu olarak ticket atmaktan sıkıldık çünkü cevaplar aynı. Okların az vurmasını geçtim oklar hedefi vuramıyor. Ok dümdüz giderken rakip biraz sağa sola gitse oku dodgelamış oluyor. Okçu oynanmaz halde ve ROW ekibinin duruma karşı duruşu " Ekibimizin bilgisi var gerek duyuldu takdirde gerekli aksiyonları alacaktır."

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt